Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  zinkit 10mg x 20 comprimate efervescente worwag

  Producator: Worwag Pharma
  SKU: 16267670
  Disponibilitate: In stoc
  45,99 Lei
  i h

  Supliment alimentar cu sulfat de zinc

  Indicatii: contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la sănătatea unghiilor, părului și pielii.

  Zincul este un oligoelement important, care trebuie suplimentat (prin aport exogen) pentru că nu poate fi sintetizat în organism. El intră în compoziţia multor enzime participând la numeroase etape importante ale metabolismului.

  Zincul contribuie la:

  - menținerea sănătății pielii, părului, unghiilor și sistemului osos;

  - procesul de diviziune celulară ;

  - protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;

  - funcția cognitivă normală;

  - sinteza normală de ADN;

  - menținerea fertilității și reproducerii normale;

  - metabolismul normal acidobazic, al macronutrienților, carbohidraților, acizilor grași și vitaminei A;

  - sinteza normală a proteinelor;

  - menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge și a vederii normale.

  Datorită faptului că efectele sale sunt complexe și variate, deficitul de zinc se manifestă într-o mulţime de forme. Un deficit de zinc poate induce creșterea susceptibilităţii la infecţii, deoarece zincul are un rol important în funcţionarea sistemului imunitar. Alte manifestări ale unui deficit de zinc pot fi reprezentate de tulburări de creștere, scăderea acuităţii vizuale nocturne, scăderea capacităţii de efort, căderea părului și tulburări de concentrare. Deficitul de zinc poate fi cauzat de un aport insuficient sau de o alimentaţie incorectă, un exemplu în acest sens fiind dietele din curele de slăbire neraţionale. Manifestările unui deficit de zinc pot fi produse printr-o afectare a absorbţiei (de ex. bolile intestinale), sau printr-o creștere a excreţiei acestuia (de ex. alcoolism, purgative sau alte medicamente). Anumite categorii de persoane cum sunt gravidele, mamele care alăptează, adolescenţii, sportivii și vegetarienii convinși, prezintă un necesar crescut de zinc, un aport necorespunzător determinând instalarea unei stări carenţiale.

  Prin urmare, organismul are nevoie de o dietă adecvată care să furnizeze necesarul de zinc. Un comprimat efervescent de Zinkit 10 conține 10mg zinc (sub formă de sulfat de zinc heptahidrat 44mg) și constituie o suplimentare importantă a unei diete normale, contribuind la funcționarea normală a sistemului imunitar; în acest fel, sprijină sănătatea și starea de bine a organismului. Cu un comprimat efervescent Zinkit 10, asiguraţi corpului 10mg zinc. Zinkit 10 constituie astfel o completare raţională a cantităţii de zinc preluată din alimentaţia normală.

  Mod de administrare: dizolvaţi în apă și beţi zilnic 1-2 comprimate efervescente înainte de una din mesele principale.

  Atenţie: doza zilnică recomandată nu trebuie depășită!

  Notă: acesta este un supliment alimentar și nu servește drept înlocuitor al unei alimentaţii echilibrate.

  Păstrare: a nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25°C, la loc uscat, ferit de lumină.

  Prezentare: cutie x 20 comprimate efervescente.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent