Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Visislim ProCombo - 10 capsule Vitaslim

  Pagina actualizata la data de: 20.07.2024
  SKU: 12757681
  Disponibilitate: In stoc
  47,00 Lei
  i h

  ProCombo asigură cantitatea optimă de microorganisme vii din tulpina patentată Lactobacillus acidophilus La-14® – 200 miliarde UFC/g. L. acidophilus este o parte esențială a microflorei intestinale umane normale. NutraFlora® reprezintă un tip special de fructo-oligozaharide care susțin creșterea și activitatea bacteriilor „bune”.

  Conform compoziției sale, ProCombo este un sinbiotic – o combinație sinergică între așa-numitele bacterii „bune” și substanțele nutritive necesare pentru creșterea populației lor. Relațiile sinergice dintre ingrediente duc la amplificarea reciprocă a efectelor acestora. În sinergie este renumită formula conform căreia 1 + 1 = 3. Tulpina L. acidophilus din compoziția ProCombo este una dintre cele mai bine studiate tulpini bacteriene a cărei siguranță și eficacitate au fost confirmate. Aceasta este o parte invariabilă a microflorei normale a corpului uman. Stilul de viață nesănătos, administrarea medicamentelor puternice (cum ar fi antibioticele), precum și o serie de alți factori duc la dezechilibrul florei intestinale. Dezechilibrul este asociat cu creșterea excesivă a bacteriilor „rele” în intestine, care se poate manifesta prin diaree, constipație, crampe abdominale, balonare și chiorăit la nivelul intestinelor. Pentru restabilirea echilibrului microbian se recomandă un aport suplimentar de bacterii „bune”.

  Pe lângă activitatea digestivă, echilibrul microflorei intestinale favorizează și activitatea normală a sistemului imunitar. Aproximativ 70-80% din răspunsul imun al corpului uman se formează în intestine. Tulpina specială Lactobacillus acidophilus din ProCombo – marcă înregistrată sub denumirea La-14® – este înregistrată în American Type Culture Collection (ATCC) sub codul de identificare SD5212. Aceasta este inclusă în lista „Microorganisme cu istoric demonstrat în utilizarea în alimentația umană”. Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) a inclus-o în lista „Prezumția calificată de siguranță” (QPS). Testele de laborator confirmă că tulpina La-14® din ProCombo îndeplinește toate criteriile stabilite de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), care se referă la microorganismele benefice:

  - este rezistentă la mediul acid din stomac;

  - este rezistentă la sărurile biliare;

  - se atașează la celulele epiteliale intestinale;

  - creează colonii;

  - inhibă dezvoltarea bacteriilor patogene;

  - este rezistentă la unele dintre cele mai frecvente antibiotice.

  Fructo-oligozaharidele cu catenă scurtă (FOS), și anume substanța patentată NutraFlora®, reprezintă niște carbohidrați (fibre) cu un conținut scăzut de calorii și sunt nedigerabile. Au capacitatea unică de a susține în mod selectiv creșterea și dezvoltarea microflorei benefice, mai exact doar a microorganismelor din speciile Lactobacillus și Bifidobacterium. Ținând cont că FOS nu sunt supuse digestiei și absorbției, acestea ajung intacte în intestinul gros. Acolo ele devin hrana, atât de necesară pentru supraviețuirea și viabilitatea bacteriilor benefice L.acidophilus din ProCombo.

  ProCombo este fabricat în Franța folosind tehnologia patentată DUOCAPTM (capsulă în capsulă) pentru combinarea și eliberarea în două etape a ingredientelor. Aceasta permite introducerea lichidelor în capsule gelatinoase dure fără nici un fel de prelucrare termică a substanței active. Astfel bacteriile „bune” sunt păstrate în viață și este garantată ajungerea lor cu succes la gazdă (mucoasa intestinală). Capsulele gelatinoase DUOCAPTM sunt: fara solvento, fara conservanti, fara gluten, fara zahar, fara gluten, fara OMG. ProCombo în DUOCAPTM are o cantitate stabilă dovedită de bacterii „bune” viabile din momentul sigilării capsulei până când aceasta este înghițită*. Cu DUOCAPTM substanțele active sunt protejate de mediul acid din stomac. 

  Acum ProCombo este într-o capsulă Green, care conține substanța specială clorofilină. Aceasta este derivată din clorofilă, care a fost extrasă din planta alfalfa. Clorofilina este un colorant natural, însă ea este mai cunoscută datorită efectelor sale pozitive asupra sănătății. Se consideră că aportul de clorofilină poate să influențeze controlul emisiilor mirosurilor corporale și activitatea intestinală. Administrarea clorofilinei este un punct important în ghidurile moderne pentru un stil de viață sănătos.

  Compozitie: glicerol (umectant); capsulă – hidroxipropilmetilceluloză (agent de îngroșare); celuloză microcristalină (agent de umplere); Lactobacillus acidophilus (L. acidophillus La-14®, 200mld. UFC/g) 75mg; Fructo-oligozaharide cu catenă scurtă (FOS, NutraFlora®) 65mg; dioxid de siliciu (nano, agent antiaglomerant); complexe de cupru ale clorofilelor și clorofilinei (colorant).

  Mod de administrare: 1 capsulă pe zi la aproximativ o oră – două după masă cu o cantitate suficientă de lichide (minim 1 pahar cu apă). În timpul tratamentului cu antibiotice se recomandă să fie administrat cu 2 ore înainte sau după antibiotic. Pentru persoanele sub 12 ani și adulți care întâmpină dificultăți de înghițire a capsulelor recomandăm formula pentru copii ProCombo baby. Aceasta se dozează sub formă de picături și conține cele trei tulpini Lactobacillus recomandate de gastroenterologii pediatri.

  Conditii de pastrare: la temperatura camerei (15°C – 25°С), fără a se expune la lumina directă. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

  Prezentare: cutie x 10 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent