Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Rotta Natura Fer - 30 capsule

  Pagina actualizata la data de: 24.07.2024
  SKU: 75483339
  Disponibilitate: In stoc
  16,20 Lei
  i h

  Rotta-Fer capsule - Țintește deficitul de fier

  - produs inovator, de generație nouă;

  - concentrație mare de fier cu eliberare controlată;

  - absorbție superioară;

  - stabilitate înaltă, biodisponibilitate ridicată;

  - eficacitate dovedită clinic;

  - acțiune blandă la nivel intestinal;

  - fără gust metalic, fără efecte adverse.

  Microcapsulele sunt realizate printr-un proces modern, inovativ, de stabilizare și păstrare naturală a sărurilor de fier înăuntru, oprind eliberarea necontrolată a fierului și asigurand astfel trecerea sa prin stomac spre intestin, fara efecte adverse. In plus, încapsularea asigură fierului biodisponibilitate ridicată si protejează ingredientele sensibile la oxidare, precum vitaminele și acizii grași. Spre deosebire de alte săruri de fier solubile, fierul microîncapsulat dovedeste eficiență și biodisponibilitate superioare, conform rezultatelor statistice obținute prin studii clinice umane cu voluntari sănătoși. De asemenea, formula microîncapsulată asigură produsului o înaltă stabilitate, prevenind pierderea fierului în matricea alimentara, precum și absența efectelor adverse ale produselor clasice pe baza de fier: gust metalic, disconfort gastrointestinal, îngălbenirea dinților.

  Produsul Rotta Natura adauga valoare suplimentara prin continutul de:

  - vitamine din grupul B, din sursa naturala (drojdie-de-bere inactivata) - implicate în metabolismul fierului, în formarea hemoglobinei și a globulelor roșii; 

  - vitamina C, din fructe de Măceș, cu rol de creștere a nivelului de absorbție al fierului.

  Fierul contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei, la transportul normal al oxigenului in corp, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii și extenuării și la funcția cognitivă normală. Vitamina C crește absorbția fierului și contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina B9 (acidul folic) contribuie la menținerea sănătății psihice, la reducerea oboselii și extenuării și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina B6 (piridoxina) contribuie la formarea normală a globulelor roșii, reducerea oboselii si extenuării, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la menținerea sănătății psihice și la funcționarea normală a sistemului nervos. Vitamina B2 (riboflavina) contribuie la menținerea globulelor roșii normale, la metabolismul normal al fierului, la reducerea oboselii și extenuării și la funcționarea normală a sistemului nervos. Vitamina B3 (niacina) contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la metabolismul energetic normal, la menținerea sănătății psihice și la funcționarea normală a sistemului nervos. Vitamina B1 (tiamina) contribuie la metabolismul energetic normal, la menținerea sănătății psihice și la funcționarea normală a sistemului nervos. Vitamina B5 (acid pantotenic) contribuie la performanța mentală normală, la reducerea oboselii și extenuării și la metabolismul energetic normal. Vitamina B8 (biotina) contribuie la menținerea sănătății psihice, la funcționarea normală a sistemului nervos și la metabolismul energetic normal.

  Beneficii:

  - contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei (fier, acid folic);

  - contribuie la formarea și menținerea globulelor roșii normale (vitaminele B6, B2);

  - contribuie la metabolismul normal al fierului (vitamina B2);

  - crește absorbția fierului (vitamina C);

  - contribuie la transportul normal al oxigenului în corp (fier);

  - contribuie la reducerea oboselii și extenuării (fier, vitaminele C, B2, B3, B6, acid folic);

  - contribuie la funcția cognitivă normală și la menținerea sănătății psihice (fier, vitaminele C, B1, B2, B3, B6, B8, acid folic);

  - contribuie la metabolismul energetic normal (fier, vitaminele C, B1, B3);

  - contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar (fier, vitaminele C, B6, acid folic).

  Compoziție: drojdie-de-bere inactivata (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită cu vitamine B-250mg, extract hidro-etanolic din fructe de măceș (Rosa canina) cu 50% vitamina C 90mg, zaharat feric microîncapsulat în alginat de calciu (alginat de sodiu și acetat de calciu) 37,5mg.

  Informații nutriționale (pentru doza zilnica de 1 capsulă): fier 15mg (108%), vitamina C 45mg (56%), vitamina B1/clorhidrat de tiamina 0,45mg (41%), vitamina B2/riboflavina 0,65mg (46%), vitamina B3/niacina 6,5mg (40%), vitamina B5/acid pantotenic 2,4mg (40%), vitamina B6/clorhidrat de piridoxina 0,8mg (57%), vitamina B8/biotina 12,5mcg (25%), vitamina B9/acid folic 95mcg (48%).

  Mod de administrare: 1 capsulă pe zi, pe stomacul gol, cu suficientă apă. Persoanele cu afecțiuni gastrice pot utiliza produsul după masă.

  Contraindicații: produsul este contraindicat persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente. Copiii, femeile insărcinate sau care alăptează pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.

  Atenționări: a se citi prospectul înainte de utilizare. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  Prezentare: cutie x 30 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent