Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  remedia relaxirem cardio ctx30 cpr film

  Pagina actualizata la data de: 24.06.2024
  SKU: 17335591
  Disponibilitate: In stoc
  26,80 Lei
  i h

  Este un supliment alimentar care susține sănătatea sistemului cardiovascular și ajută organismul în perioade de stres, iritabilitate, în stări de oboseală fizică.

  Compoziție:
  Extract 10:1 din partea aeriană a plantei Talpa-gâștei (Leonorus cardiaca) — 100 mg; agenți de încărcare: celuloză microcristalină, amidon pregelatinizat, croscarmeloză sodică; Extract din rădăcină de Valeriană (Valeriană officinalis) cu peste 0,8% acid valerianic — 80 mg; Extract 5 :1 din frunze și fructe de Păducel (Crataegus monogyna) — 75 mg, clorură de potasiu, cu un conținut de 39 mg potasiu; Bisglicinat de magneziu, cu un conținut de 12 mg magneziu; Coenzima Q10 — 30 mg; agent de întărire: polivinilpirolidonă; film de acoperire: alcool polivinilic, polietilenglicol, talc, sunset yellow, carmine, dioxid de titan, oxid roşu de fier; agenţi antiaglomeranți: dioxid de siliciu coloidal și stearat de magneziu vegetal.

  Efecte:
  Prin compoziția sa, RELAXIREM CARDIO reprezintă o sursă importantă atât de magneziu, cât și de potasiu, cele două minerale fiind implicate în numeroase procese biologice.

  Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular, a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice, la reducerea oboselii și extenuării, la metabolismul energetic normal.

  Potasiul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, a sistemului muscular și la menținerea tensiunii normale.

  Valeriană (Valeriana officinalis) este o plantă perenă ale cărei rădăcini conțin mai mult de 1% ulei esențial, reprezentat în mare parte de acid izovalerianic. Valeriana este recomandată în stări de iritabilitate, nervozitate, emoțiile dinaintea unui examen, tulburări de somn, palpitații, probleme cardiace pe fond nervos.

  Talpa-gâștei (Leonurus cardiaca) conține alcaloizi, heterozide cardiotonice, flavonoide, vitamine (A, C, E), săruri minerale, uleiuri volatile. Partea aeriană a plantei se utilizează în scopul susținerii sănătății sistemului cardiovascular, prin menținerea ritmului cardiac și a tensiunii arteriale în limitele normale. Principiile active ale plantei, protejează organismul împotriva stresului cu efect sedativ asupra sistemului nervos.

  Păducelul (Crataegus monogyna ) cunoscut și ca planta “tinereții veșnice”, conține o diversitate foarte mare de substanțe bioactive, cu rol benefic asupra organismului. Frunzele și fructele conțin compuși triterpenici, flavonoide, antociani, taninuri, uleiuri esențiale, vitaminele C și B, săruri minerale. Păducelul susține sănătatea sistemului cardiovascular, e tonic-cardiac, are efect vasodilatator, hipotensiv, precum și acțiune calmantă și relaxantă la nivelul sistemului nervos.

  COENZIMA Q10 – este esenţială pentru organismul uman. Înaintarea în vârstă şi alimentaţia deficitară determină scăderea nivelului de Coenzimă Q10 în organism, cu repercusiuni grave asupra funcţionării acestuia. Protejează ADN-ul, creşte nivelul oxigenului celular şi protejează arterele prin asigurarea menţinerii presiunii arteriale normale. Determină creşterea semnificativă a Imunoglobulinei G/IgG, principalul anticorp din sânge şi, în consecinţă, contribuie la susţinerea sistemului imunitar.

  Mod de administrare:
  Adulți: câte 1 comprimat filmat de 3 ori pe zi, în cure de maxim 3 luni.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent