Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Primii Pasi Biberon PP cu manere decorat - 250ml (RO142)

  Pagina actualizata la data de: 20.07.2024
  SKU: 7491705
  Disponibilitate: In stoc
  7,60 Lei
  i h

  Biberon cu tetina silicon

  Cu doua manere care asigura o manuire facila de catre bebelusul. Din polipropilena, fara bisfenol (BPA free), cu tetina silicon 0-3 luni. Capac anti-curgere. Se recomanda sterilizarea folosind un sterilizator electric, unul pentru microunde sau cu solutie sterilizatoare.

  Important: spălaţi şi sterilizaţi tetina, biberonul şi restul componentelor dupa fiecare folosire! Pentru a evita pericolul de sufocare inspectaţi regulat tetina, testând rezistenţa prin întindere, în special după apariţia dinţilor la copii. Hrănirea copilului cu biberonul se va face numai sub supravegherea unui adult! Verificati temperatura hranei inainte de a o oferi copilului! A nu se folosi tetina în loc de suzetă.

  Instrucţiuni curăţare: înainte de sterilizare spălaţi biberonul, tetina şi celelalte componente în apă caldă şi săpun apoi clătiţi bine în apă curată. Sterilizaţi folosind un sterilizator electric cu aburi sau pentru microunde, sau solutie sterilizatoare. Inainte de prima folosire introduceti biberonul in apă aflata sub fierbere pentru 5 minute. Asiguraţi- vă că este suficientă apă în vas, astfel încât biberonul sau restul componentelor nu vor atinge pereţii vasului. Atenţie: încălzirea hranei din biberon în aparatul cu microunde se recomandă doar pentru perioade scurte de timp, supraîncălzirea duce la apariţia unor puncte fierbinţi in lichidcare pot provoca arsuri copilului. Înainte de introducerea în cuptorul cu microunde se vor scoate capacul, gulerul şi tetina de pe biberon. Deteriorarea dinţilor copilului poate apărea şi atunci când nu îi sunt administrate lichide dulci sau când biberonul este folosit perioade lungi pe timpul zilei (mai ales în timpul nopţii, când cantitatea de salivă produsăeste redusă).

  Citiţi cu atenţie aceste instrucţiuni şi păstraţi ambalajul pentru folosiri ulterioare. Conform cu standardul EN 14350 „Primii Paşi” este marca inregistrata a SC Far East Trading SRL Produs în Thailanda.

  Prezentare: biberon x 250ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent