Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Pharma Nord BioActive Q10 Gold 100mg - 30 capsule

  Pagina actualizata la data de: 19.06.2024
  SKU: 17337060
  Disponibilitate: In stoc
  94,90 Lei
  i h

  Pharma Nord BioActive Q10 Gold 100mg  - Produsul original documentat în peste 100 studii științifice

  Coenzima Q10 este o substanță liposolubilă, foarte dificil de absorbit de organism. Totuși, datorită procesului de producție foarte specializat prin care coenzima Q10 este dizolvată într-o soluție de ulei vegetal care este supusă la un proces patentat de încălzire, cristalele de Q10 se pot dizolva complet, într-o singură moleculă, atunci când ajung la temperatura corpului. Motivul pentru care BioActive Q10 Gold are o biodisponibilitate atât de ridicată este dizolvarea completă a cristalelor de Q10 în urma acestui proces special de încălzire. BioActive Q10 Gold este produsă printr-un proces special de încălzire care transformă structura moleculară a Q10 din cristale brute într-o formă asemănătoare fulgilor de zăpadă. La temperatura corpului, „fulgii” se dizolvă complet, formând o soluție omogenă care este absorbită cu ușurință în organism.

  BioActive Q10 Gold conține coenzima Q10 100% naturală. Materia primă este produsă de celule de drojdie specializate și este identică cu cea produsă de organism. Prin comparație cu coenzima Q10 care provine din fermentație bacteriană, coenzima Q10 care provine din fermentarea drojdiei nu conține nicio urmă de drojdie sau impurități de natură necunoscută. Materia primă din produsul de la Pharma Nord nu conține cis-izomeri dăunători așa cum se întâmplă în cazul coenzimei Q10 sintetice de slabă calitate. Coenzima Q10 de calitate inferioară este, de obicei, produsă din resturile obținute din industria tutunului.
  Toată materia primă folosită la realizarea BioActive Q10 Gold este supusă unui control de calitate extrem de riguros înainte de începerea procesului de producție a fiecărui lot în parte.

  Beneficii:

  - formulă unică cu biodisponibilitate ridicată documentată;

  - prezenţă constantă pe piaţa europeană de peste 25 de ani;

  - documentată în peste 100 de studii ştiinţifice;

  - produs oficial de referinţă al ICQA (Asociaţiei Internaționale pentru Studiul Coenzimei Q10);

  - BioActive Q10 Gold se prezintă sub forma unor capsule gelatinoase moi care conţin coenzima Q10 pură dizolvată în ulei vegetal;

  - fabricat în Danemarca sub control farmaceutic.

  Compozitie: coenzima Q10 - 100mg, vitamina B2 - 1.4mg, agent de încărcare: ulei din semințe de soia/Glycine hispida, din care o parte hidrogenat, capsula: gelatină, glicerină, apă purificată, coenzima Q10 (ubidecarenonă), antioxidant: D-alfa-tocoferol, coloranți: oxid de fier, riboflavină Vitamina B₂/riboflavina.

  Mod de administrare: 1 capsulă pe zi sau după recomandarea medicului. A se consuma în timpul mesei. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

  Atentionari: femeile însărcinate sau care alăptează, precum şi persoanele care iau medicamente trebuie să ceară avizul medicului înainte de a lua acest supliment. Nu conţine drojdii, zahăr sau gluten. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Prefixul Bio nu se referă la provenienţa din sistemul de agricultură ecologică, ci la biodisponibilitatea produsului.

  Prezentare: cutie x 30 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent