Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  paragrippe x 60 comprimate boiron

  Producator: Boiron
  SKU: 2128629
  Disponibilitate: In stoc
  25,00 Lei
  i h

  Paragrippe comprimate

  Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

  Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări. Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4. Dacă nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

  Ce găsiţi în acest prospect:

  1. Ce este Paragrippe şi pentru ce se utilizează

  2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Paragrippe

  3. Cum să utilizaţi Paragrippe

  4. Reacţii adverse posibile

  5. Cum se păstrează Paragrippe

  6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

  1. Ce este Paragrippe şi pentru ce se utilizează

  Paragrippe este un medicament homeopatic utilizat în mod tradiţional în tratamentul stărilor gripale la debut şi în perioada de stare, manifestate prin: frisoane, curbatură, febră, cefalee.

  2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Paragrippe

  Nu utilizaţi Paragrippe dacă sunteţi alergic la substanţele active sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).

  Atenţionări şi precauţii: Paragrippe conţine zahăr. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament. Paragrippe conţine lactoză. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat ca aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

  Paragrippe împreună cu alte medicamente: Paragrippe nu prezintă interacţiuni cu alte medicamente.

  Sarcina, alăptarea şi fertilitatea: datorită datelor insuficiente privind administrarea medicamentului în timpul sarcinii sau alăptării, se recomandă a se evita administrarea medicamentului la gravide sau la femei care alăptează.

  Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor: Paragrippe nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

  3. Cum să utilizaţi Paragrippe

  Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.  Doza recomandată este de 2 comprimate administrate la interval de 1-2 ore, cu pauză în timpul meselor. După ameliorarea simptomelor, se răreşte administrarea.

  Mod de administrare: administrare orală. Comprimatele se dizolvă în cavitatea bucală (nu se înghit).

  Utilizarea la copii: la copii cu vârsta sub 6 ani, comprimatele se administrează după dizolvare în apă.

  Dacă utilizaţi mai mult Paragrippe decât trebuie: adresaţi-vă medicul dumneavoastră sau farmacistului.

  Dacă uitaţi să utilizaţi Paragrippe: nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

  Dacă încetaţi să utilizaţi Paragrippe: dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

  4. Reacţii adverse posibile

  Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Nu sunt cunoscute reacţiile adverse produse de Paragrippe.

  Raportarea reacţiilor adverse: dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul: Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale Str. Aviator Sănătescu nr. 48, sector 1 Bucureşti, e-mail: adr@anm.ro. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

  5. Cum se păstrează Paragrippe

  Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. Nu sunt necesare condiţii speciale de păstrare. Nu utilizaţi Paragrippe după data de expirare înscrisă pe ambalaj, după ”Data expirării:”. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

  6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

  Ce conţine Paragrippe: substanţele active sunt Arnica montana 4 CH 0,6mg, Belladonna 4 CH 0,6mg, Eupatorium perfoliatum 4 CH 0,6mg, Gelsemium 4 CH 0,6mg, Sulfur 5 CH 0,6mg. Celelalte componente sunt: zahăr, lactoză, stearat de magneziu.

  Cum arată Paragrippe şi conţinutul ambalajului: comprimate cilindrice, biconvexe, de culoare albă.

  Prezentare: cutie x 60 comprimate.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent