Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Lacrisek Free solutie oftalmica - 10ml

  Pagina actualizata la data de: 28.02.2024
  SKU: 18392664
  Disponibilitate: In stoc
  56,98 Lei
  Prețul tău: 51,28 Lei
  i h

  Lacrisek® Free solutie oftalmica

  Soluție oftalmică sterilă pe bază de lipozomi, vitamina A, vitamina E și aminoacizi care stabilizează stratul lipidic al filmului lacrimal, reglează și corectează ungerea suprafeței oculare.

  Vitaminele A și E, cunoscute pentru proprietățile lor calmante și emoliente, în sinergie cu lipozomi (fosfatilcolină hidrogenată), oferă un sprijin funcțional componentului lipidic prezent pe marginea pleoapelor.

  În plus, vitaminele A și E ca stabilizatori ai lipozomilor contribuie la îmbunătățirea simptomelor la nivelul ochilor și nivelului ochilor asociate cu stări inflamatorii de origine alergică și/sau infecțioasă.

  Aminoacizii L-prolină, L-glicină, L-lizină clorhidrat și L-leucină, conținute în produs, măresc lubrifierea suprafeței oculare și pot contribui la îmbunătățirea protecției epiteliilor supuse stresului de diferite tipuri.

  Componenta lipidică a filmului lacrimal este fundamentală în funcția de a conține lichidul lacrimal, precum și în controlul evaporării sale.

  Utilizarea soluției oftalmice Lacrisek® Free ajută funcționalitatea secrețiilor lipidice ale glandelor anexelor oculare (glandele Meibomio, Zeiss și Moll), contribuind la stabilizarea componentei lipidice a filmului lacrimal.

  Este indicat în tulburări subiective în timpul sindromului de ochi uscat, cum ar fi senzația de corp străin, arsura și pruritul ocular, în displazii cauzate de calitatea inadecvată a stratului lipidic al filmului lacrimal sau în stări care pot duce la roșeață oculară, întâlnită adesea la variind unii parametri de mediu (vânt, microclimat).

  Compozitie: retinil palmitat (Vitamina A), α-tocoferol (vitamina E), fosfolipide hidrogenate, sodiu fosfat monobazic, sodiu fosfat dibazic, clorura de sodiu, L-prolina, L-glicina, clorhidrat de L-lizina si L-leucina. 

  Mod de administrare: instilati 1-2 picaturi in sacul conjunctival de 4 ori pe zi, in functie de nevoie sau de recomandarile medicului.

  Precautii: nu lasati produsul la indemana copiilor. In cazul administrarii concomitente de medicamente oftalmice consultati medicul. Nu folositi flaconul daca este deteriorat. Pe masura ce folositi solutia din flacon, aplicati mai multa forta pentru eliminarea picaturii. Nu folositi produsul dupa data scadenta inscrisa pe flacon. Produsul este doar pentru uz oftalmic extern. Pentru eliminarea riscului de contaminare a solutiei, evitati contactul.

  Prezentare: flacon x 10ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent