Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Impruvis Simbiotic - 10 capsule

  Pagina actualizata la data de: 03.03.2024
  SKU: 16274810
  Disponibilitate: In stoc
  22,38 Lei
  Prețul tău: 20,14 Lei
  i h

  Flora intestinală poate fi serios afectată în timpul tratamentelor cu antibiotic, în timpul calatoriilor sau când organismul este expus la agenți patogeni. Simptomele infecțiilor intestinale includ: diaree, crampe abdominale, vomă, greață, pierderea apetitului etc.

  Tulpinile din Impruvis Simbiotic sunt unele dintre cele mai intens studiate probiotice, cu eficacitate mare, dovedită de studii clinice de anvergură:

  - au o aderență excelentă la pereții intestinali, producând bacteriocine care inhibă o serie de bacterii patogene, stimulând multiplicarea bacteriilor benefice și restaurarea florei intestinale normale;

  - ajută la refacerea florei intestinale afectată de consumul de antibiotice;

  - favorizează un tranzit intestinal normal - ajută la combaterea tranzitului intestinal întârziat sau accelerat.

  Capsulele Impruvis prezintă un film protector matriceal. Filmul rămâne intact la contactul cu pH-ul scăzut al acidului gastric, trecând în siguranță prin stomac. Când ajunge în intestin, la contactul cu un pH de aproximativ 6.8, filmul se dizolvă, eliberând de 10.000 de ori mai multe bacterii benefice vii în intestin decât caspulele neprotejate. 

  Fructo-oligozaharidele cu catenă scurtă (scFOS0) din Impruvis Simbiotic sunt fibre non-digerabile care stimulează dezvoltarea de lactobacili și bifidobacterii în intestin, dar nu și de bacterii patogene, astfel acțiunea tulpinilor probiotice este îmbunătățită semnificativ. În mod particular, fructo-oligozaharidele cu catenă scurtă (scFOS) stimulează proliferarea bifidobacteriilor fecale și reduc riscul apariției tulburărilor gastro-digestive.

  Compozitie: Lactobacillus acidophillus LA - 14, Lactobacillus rhamnosus PB01, Bifidobacterium longum BB536 - 3 x 109 UFC (UFC-unitati formatoare de colonii), scFOS.

  Mod de administrare:

  Pentru adulți și copii cu cu vârsta de peste 6 ani: 2 capsule pe zi (una dimineața și una seara), cu o cantitate suficientă de lichid.

  În cazul folosirii de antibiotice în paralel, se recomandă administrarea capsulelor Impruvis cu 2-3 ore înainte sau la 2-3 ore după tratamentul cu antibiotic. Administrarea trebuie să continue timp de 5 zile după terminarea tratamentului cu antibiotic.

  Prezentare: cutie x 10 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent