Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Homeovox - 60 drajeuri Boiron

  Pagina actualizata la data de: 29.02.2024
  SKU: 1048672
  Disponibilitate: In stoc
  17,78 Lei
  i h

  Homeovox® drajeuri

  Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

  Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastră. Nu trebuie să-l daţi altor persoane. Le poate face rău, chiar dacă au aceleaşi semne de boală ca dumneavoastră.

  Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi pct. 4.

  Ce găsiți în acest prospect:

  1. Ce este Homeovox și pentru ce se utilizează

  2. Ce trebuie să știți înainte să utilizați Homeovox

  3. Cum să utilizați Homeovox

  4. Reacții adverse posibile

  5. Cum se păstrează Homeovox

  6. Conținutul ambalajului și alte informații

  1. Ce este Homeovox și pentru ce se utilizează

  Homeovox este un medicament homeopatic utilizat în mod tradiţional în cazuri de oboseală a corzilor vocale, afonie, răguşeală, laringită.

  2. Ce trebuie să știți înainte să utilizați Homeovox

  Nu utilizați Homeovox dacă sunteți alergic (hipersensibil) la substanțele active sau la oricare dintre componentele acestui medicament (enumerate la pct. 6).

  Atenționări și precauţii: inainte să utilizați Homeovox, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Nu sunt necesare în cazul administrării corecte a medicamentului.

  Homeovox împreună cu alte medicamente: nu prezintă interacțiuni cu alte medicamente. Spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizați, ați utilizat recent sau s-ar putea să utilizați orice alte medicamente.

  Sarcina şi alăptarea: dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Deoarece nu sunt date suficiente privind administrarea medicamentului în timpul sarcinii sau alăptării, se recomandă a se evita administrarea la gravide sau femeile care alăptează.

  Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor: medicamentul nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

  Homeovox conţine lactoză. Pacienţii cu afecţiuni ereditare rare de intoleranţă la galactoză, deficit de total de lactază (Lapp) sau sindrom de malabsorbţie la glucoză-galactoză nu trebuie să utilizeze acest medicament. Homeovox conţine (zahăr) sucroză. Pacienţii cu afecţiuni ereditare rare de intoleranţă la fructoză, sindrom de malabsorbţie la glucoză-galactoză sau insuficiență a zaharazei-izomaltază nu trebuie să utilizeze acest medicament.

  3. Cum să utilizați Homeovox

  Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur. Se administrează pe cale orală.

  • Tratament: doza recomandată este de 2 drajeuri administrate din oră în oră, cu pauză în timpul meselor.

  • Profilaxie: doza recomandată este de 2 drajeuri administrate de 5 ori pe zi.

  Mod de administrare: drajeul trebuie lăsat să se dizolve încet în cavitatea bucală (nu se înghite). În caz de ameliorare a simptomelor, se răreşte frecvenţa administrărilor.

  La copii cu vârsta sub 6 ani drajeurile se administrează după dizolvare în apă.

  Dacă utilizați mai mult Homeovox decât trebuie: conform principiilor homeopatiei, se recomandă a nu se depăşi doza recomandată.

  Dacă uitați să utilizați Homeovox: nu luați o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

  Dacă încetați să utilizați Homeovox: dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

  4. Reacţii adverse posibile

  Nu se cunosc reacţii adverse. Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

  Raportarea reacţiilor adverse: dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul: Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale Str. Aviator Sănătescu nr. 48, sector 1 Bucureşti 011478-RO Tel: +4 0757 117 259 Fax: +4 0213 163 497 e-mail: adr@anm.ro. Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

  5. Cum se păstrează Homeovox

  A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. Nu sunt necesare condiţii speciale de păstrare. Nu aruncați niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să aruncați medicamentele pe care nu le mai folosiți. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

  6. Conținutul ambalajului și alte informații

  Ce conține Homeovox: substanțele active sunt Aconitum napellus 3 CH-0,091mg, Arum triphyllum 3 CH-0,091mg, Ferrum phosphoricum 6 CH-0,091mg, Calendula officinalis 6 CH-0,091mg, Atropa belladonna 6 CH-0,091mg, Mercurius solubilis 6 CH-0,091mg, Hepar sulfur 6 CH-0,091mg, Kalium bichromicum 6 CH-0,091mg, Populus candicans 6 CH-0,091mg, Bryonia 3CH-0,091mg, Spongia tosta 6 CH-0,091mg. Celelalte componente sunt: zahăr, lactoză, amidon de porumb, stearat de magneziu, gumă arabică , gelatină, talc, ceară albă de albine, ceară Carnauba.

  Cum arată Homeovox și conținutul ambalajului: Homeovox se prezintă sub formă de drajeuri cilindrice, biconvexe, lucioase, omogene, de culoare albă.

  Prezentare: cutie x 60 drajeuri.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent