Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Hipocrate Paranix spray - 100ml

  Pagina actualizata la data de: 01.03.2024
  SKU: 7491737
  Disponibilitate: In stoc
  48,18 Lei
  Prețul tău: 43,36 Lei
  i h

  Spray-ul Paranix introduce o nouă generație de soluții împotriva păduchilor de cap, cu o formulă superioară cu acțiune dublă: sufocă și în același timp deshidratează păduchii de cap și ouăle acestora, dintr-o singură utilizare.
  Eficacitatea spray-ului Paranix a fost testată clinic și a fost dovedit a fi un tratament eficace pentru eliminarea păduchilor de cap și a ouălor acestora.

  Compozitie: 96% uleiuri minerale, 4% ulei siliconic. Fără insecticide.

  Mod de utilizare: spray-ul Paranix elimină 100% păduchii de cap și ouăle acestora, din primul tratament. Paranix este aliatul părinților și copiilor în lupta contra păduchilor de cap, oferind soluții superioare bazate pe produse foarte eficiente și sfaturi utile pentru a reduce la minimum apariția infestării și corvoada asociată cu rezolvarea acesteia. Deoarece nu conține insecticide, păduchii nu dezvoltă în timp rezistență la Paranix.

  Mod de întrebuințare: in cinci pași simpli și ușor de urmat, păduchii de cap și ouăle acestora sunt 100% eliminați. Utilizați un pieptene special anti-păduchi sau pieptene din os, pentru a verifica bine părul fiecărui membru al familiei, de preferință în timpul zilei, la lumina naturală. Tratați toți membrii care au luat păduchi de cap, în aceeași zi, pentru a evita reinfestarea.

  Pasul 2 - aplicați spray-ul Paranix. Țineți spray-ul la aproximativ 10cm distanța de păr și pulverizați uniform, cu atenție, o cantitate suficientă de soluție Paranix, pe părul uscat.
  Asigurați-vă că umeziți tot părul și scalpul. Datorită consistenței sale, soluția aplicată rămâne pe suprafața pulverizată, fără să se scurgă. Apoi masați bine de la rădăcini spre vârfuri, acordând o atenție deosebită zonei gâtului și celei din spatele urechilor. Lăsați să acționeze timp de 15 minute.

  Pasul 3 - spălați parul. Spălați părul cu un șampon obișnuit și clătiți bine. Spălați din nou, dacă este necesar.

  Pasul 4 - eliminați păduchii și ouăle acestora. Înainte de uscarea părului, folosiți un pieptene special anti-păduchi sau pieptene din os pentru a elimina păduchii și ouăle acestora.

  Pasul 5 - repetați tratamentul 7 zile mai târziu. Reluați tratamentul 7 zile mai târziu, repetând pașii de la 1 la 4. Acest lucru va asigura că ciclul de viață al păduchilor este complet întrerupt. Orice ou care ar fi putut ecloza de la primul tratament va fi, deasemenea, eliminat. Nu există niciun risc în repetarea tratamentului de mai multe ori.

  Atentie: după aplicarea spray-ului Paranix, decontaminați mediul! Decontaminați hainele, lenjeria de pat, prosoapele și alte articole (perii, piepteni etc.) care au fost în contact direct cu capul, prin spălare la 60°C. Aspirați cu atenție casa și mașina, apoi aruncați sacul aspiratorului. Păduchii nu pot deveni rezistenți la Paranix, deoarece modul său de acțiune este mecanic și nu chimic. Cu toate acestea, este posibil ca persoanele care au fost tratate să contacteze din nou păduchi de la alte persoane netratate (de exemplu de la școală).
  În acest caz, puteți utiliza din nou Paranix fără niciun risc, acesta va fi întotdeauna la fel de eficace.

  Prezentare: flacon x 100ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent