Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Fares Hapciu Raceala si Gripa - 30 capsule

  Pagina actualizata la data de: 09.12.2023
  SKU: 7505881
  Disponibilitate: In stoc
  20,28 Lei
  Prețul tău: 18,25 Lei
  i h

  Fares Hapciu Raceala si Gripa

  Ajută la calmarea iritaţiilor mucoasei nazale şi a gâtului şi la uşurarea respiraţiei, susţine reglarea temperaturii corpului - Elimină disconfortul respirator

  Beneficii: 

  - contribuie la calmarea iritaţiilor mucoasei nazale şi a gâtului şi la uşurarea respiraţiei;

  - reduce secreţiile mucoasei nazale;

  - ajută la fluidizarea şi eliminarea secreţiilor bronşice;

  - ajută la eliminarea disconfortului respirator;

  - ajută la reducerea numărului micro-organismelor potenţial patogene de la nivelul tractului respirator;

  - diaforetic (induce transpiraţia), reducând temperatura corpului;

  - ajută mecanismele proprii de apărare ale organismului prin stimularea imunităţii.

  Compozitie: scoarţă de salcie (Salicis cortex) 202,4mg, extract uscat de Astragalus membranaceus standardizat în min.70% polizaharide, extract uscat de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină 44mg, usturoi (Allii sativi bulbus), creţuşcă (Ulmariae herba) 4,4mg, sovârv (Origani herba). Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.

   Scoarţa de salcie albă s-a dovedit a fi o veritabilă sursă naturală de precursori ai acidului acetil salicilic. Cercetările științifice au descoperit în compoziția sa saligenina, o substanţă care se transformă în organism în acid salicilic, care însă nu irită tubul digestiv. Are un efect de reducere a temperaturii corpului fiind recomandată pentru eliminarea disconfortului respirator şi uşurarea respiraţiei.

   Astragalusul a fost folosit în tradiţia chineză de mii de ani pentru creşterea rezistenţei organismului și menținerea sănătății aparatului respirator. Este cunoscut pentru capacitatea sa de creștere a producţiei naturale de imunoglobuline și stimulare a globulelor albe.

   Creţuşca este înrudită ca şi acţiune cu scoarţa de salcie deoarece conţine derivaţi ai acidului salicilic care-i conferă proprietăţi sudorifice, fiind în același timp şi o bună protectoare gastrică.

   Şovârvul are efect antispastic şi fluidifică secreţiile bronşice, favorizând expectoraţia. Contribuie la reducerea numărului microorganismelor potențial patogene şi la creşterea imunităţii.

   Usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cunoscute, fiind menţionat în primul papirus egiptean consacrat plantelor medicinale, care datează din anul 1500 î.Ch. Este un important imunostimulator, eficient pentru reducerea numărului microorganismelor potenţial patogene de la nivelul tractului respirator.

  Mod de administrare:

   Copii 6-12 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă.

   Copii peste 12 ani si adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă.

  Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule pe zi. Pentru copiii care nu pot înghiţi capsule, se recomandă desfacerea acestora şi administrarea conţinutului cu miere. Durata curei: 5-10 zile.

  Atentionari: nu se recomandă copiilor sub 6 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

  Sarcina si alaptare: nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită conţinutului în salicilaţi. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

  Efecte secundare si interactiuni: acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.

  Asocieri recomandate: capsulele Hapciu R3 se pot asocia cu capsulele moi sau soluţiile cu uleiuri esenţiale Biomicin Forte şi Biomicin sau cu capsulele Biosept, cu produsele din gama Hapciu sau cu tinctura Biosept, siropul Biosept, ceai Plantusin, ceai Uşurarea respiraţiei, ceai P pulmonar, reţeta farm. Farago, sirop Plantusin, sirop Plantusin Forte.

  Prezentare: cutie x 30 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent