Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Balonix Med - 20 comprimate masticabile Fiterman Pharma

  Pagina actualizata la data de: 24.07.2024
  SKU: 75486343
  Disponibilitate: In stoc
  25,10 Lei
  i h

  Balonix®Med

  Balonix®Med este indicat pentru tratamentul simptomatic al afecţiunilor însoţite de acumularea excesivă de gaze la nivel abdominal, prevenţia formării gazelor abdominale si pregătirea unor explorări abdominale cu scop de diagnostic.

  Indicatii:

  - tratamentul simptomatic al afecţiunilor însoţite de acumularea excesivă de gaze la nivel abdominal ameliorând balonarea, meteorismul, eructaţiile, tensiunea abdominală;

  - prevenţia formării gazelor abdominale, în exces, după intervenţiile chirurgicale;

  - pregătirea unor explorări abdominale cu scop de diagnostic cum sunt: radiografia, radioscopia, ecografia, gastroduodenoscopia şi colonoscopia pentru facilitarea examinării medicale a abdomenului.

  Sarcina şi alăptarea: dacă sunteți gravidă sau alăptați, discutați cu medicul dumneavoastră beneficiile și riscurile utilizării produselor pe bază de simeticonă.

  Beneficii:

  - calmează şi previne balonarea şi flatulenţa;

  - elimină disconfortul abdominal;

  - gust plăcut.

  Compozitie: simeticonă corespunzător la 80mg dimeticonă/comprimat. Celelalte componente sunt: sorbitol, dioxid de siliciu, polivinilpirolidonă, stearat de magneziu, talc, aromă de lămâie.

  Mod de administrare: tratamentul simptomatic al afecţiunilor gastrointestinale, determinate de acumularea de gaze;

  • Copii 6-14 ani: 1 comprimat masticabil de 2-3 ori pe zi;

  • Adolescenţi şi adulţi: 1-2 comprimate masticabile de 3-4 ori pe zi.

  Comprimatele se administrează în timpul mesei sau după masă şi, dacă este necesar, se pot administra înainte de culcare. Durata tratamentului depinde de evoluţia simptomelor. Dacă acestea nu se îmbunătăţesc după 7 zile de tratament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră. Balonix®Med, comprimate masticabile nu se utilizează pe o perioadă mai lungă de 30 de zile consecutive.

  Pregătirea unor explorări abdominale cu scop de diagnostic: doza uzuală este de 2-5 comprimate în ziua de dinaintea examinării şi 1-2 comprimate în dimineaţa zilei examinării.

  Atentionari: a nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

  Prezentare: cutie x 20 comprimate masticabile.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent