Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide
  SKU: 16282261
  Disponibilitate: In stoc
  34,99 Lei
  i h

  Proctinum® crema

  Proctinum® crema sub formă de emulsie cu aplicator, este un dispozitiv medical pentru ameliorarea durerii provocate de hemoroizii interni sau externi, dar și pentru reducerea disconfortului în zona anală și perianală. Proctinum® crema creează o barieră fizică care protejează țesutul perianal, reducând la minimum posibilitatea colonizării bacteriene și contactul cu materiile din mediu, care pot exarcerba boala hemoroidală. Produsul are proprietăți emoliente care ajută la prevenirea iritațiilor și a fisurilor anale. Acțiunea de lubrifiere facilitează mișcarea intestinală, reducând la minimum trauma și senzația dureroasă asociată defecării.

  Indicatii:

  - suferiți de hemoroizi atât interni, cât și externi;

  - simțiti un disconfort în zona anală și perianală, cum ar fi prurit sau senzație de arsură;

  - sunteți sensibil la iritațiile anale.

  Beneficii:

  - asigură ameliorarea simptomelor cauzate de hemoroizi și iritația anală;

  - ajută la calmarea durerii, pruritului și a senzației de arsură;

  - are acțiune protectoare, lubrifiantă și revigorantă;

  - poate fi utilizat individual sau ca adjuvant în cazul tratamentelor medicamentoase pentru boala hemoroidală;

  - poate fi utilizat pentru perioade lungi de timp sau atât cât este nevoie în cazul simptomelor ușoare;

  - nu sunt cunoscute efecte secundare care rezultă din utilizarea produsului;

  - la recomandarea medicului, poate fi utilizat de femeile însărcinate.

  Compozite: Aesculus Hippocastanium extract (extract de castan), Centella Asiatica extract (Gotu Kola), extract de piper chinezesc, alantoina, stearyl gliciretinat si glicirizinat dipotasic (extracte din lemn dulce), parafină lichidă, vaselină, dimeticonă.

  Mod de adminstrare: se aplică la nevoie, până la 3-4 ori pe zi. Pentru a preveni iritația anală, se poate utiliza o dată pe zi.

  Administrare externa: in cazul disconfortului din zona anală exterioară, aplicați Proctinum® crema cu degetul și masați ușor. Produsul poate fi utilizat și înainte de evacuarea scaunului pentru a facilita procesul (întotdeauna aveți grijă să spălați bine zona afectată și mâinile, înainte și după utilizarea produsului).

  Administrare interna: Proctinum® crema are un aplicator special care se poate înșuruba pe tub. Acesta permite aplicarea produsului în canalul anal. Întotdeauna trebuie să spălați bine zona afectată și mâinile, înainte și după utilizarea produsului.

  Prezentare: tub x 30ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent