Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Masca Medicala Faciala cu 3 Pliuri - 50 Bucati Zass

  Producator: Zass
  SKU: 19958191
  Disponibilitate: In stoc
  9,99 Lei
  i h

  Masca de unica folosinta faciala este formata din 3 straturi, cu 3 pliuri si este prevazuta cu elastic pentru o prindere dupa urechi. Masca medicală tip II R este un dispozitiv modelat, flexibil, care se poziţionează peste nas şi gură, pentru a asigura protecţie respiratorie de bază. Impiedică purtătorul să inhaleze praf, aburi şi alte particule în suspensie, inclusiv bacterii şi viruşi prezenţi în mediu.

  Specificatii:

  - dispozitiv de Clasa I / Tip. II R;

  - dimensiuni: 175mm x 95mm;

  - conform standardului EN 14683:2019 + AC:2019, Directiva 93/42/CEE;

  - eficientă filtrare bacterii, BFE, EBF, HBS > 98%;

  - numar straturi: 3;

  - utilizat impotriva: strat mijloc - filtrarea particulelor, virusilor si a bacteriilor si strat suprafata - filtrarea aerului;

  - material: PPE (material neţesut), nesteril, hipoalergenic;

  - numar pliuri: 3;

  - tip: de unica folosinta;

  - culoare: albastra;

  Precautii: această mască nu protejează împotriva vaporilor sau gazelor toxice. Acest produs nu este recomandat pentru copii mai mici de 3 ani! Nu se va folosi dacă concentrația de poluanţi este mult prea mare! Nu se va folosi în mediu hipoxic (concentrația de oxigen sub 19,5%)! Nu utilizați această mască în spații neaerisite, în timpul somnului sau când aveți probleme respiratorii! Opriți imediat utilizarea măștii dacă prezentați simptome alergice ale pielli sau alte simptome ale persoanelor foarte alergice! Păstrați în condiții cu umiditate sub 80%, evitați temperaturile ridicate și gazele corozive. Înlocuiți masca dacă este contaminată, deteriorată sau îngreunează respirația!

  Prezentare: cutie x 50 bucati.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent