Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Xailin HA picaturi oftalmice - 10ml Visufarma

  Producator: Visufarma
  SKU: 12757879
  Disponibilitate: In stoc
  27,78 Lei
  Prețul tău: 25,00 Lei
  i h

  Xailin HA este o soluție oftalmică pe bază de acid hialuronic 0.2% cu efect lubrifiant, folosită pentru ameliorarea simptomelor moderate sau severe ale ochiului uscat.

  Xailin HA lubrifiază și protejează ochiul, ameliorează imediat simptomele ochiului uscat (durere, iritație, mâncărime, senzație de corp străin sau de arsură). Poate fi utilizat de purtătorii de lentile de contact.

  Xailin HA conţine o fracţiune specifică, înalt purificată de hialuronat de sodiu (sare sodică a acidului hialuronic) produsă prin fermentaţie bacteriană şi este în consecinţă lipsită de proteine de origine animală. Acidul hialuronic este un polizaharid biocompatibil, de origine naturală, cu proprietăţi vâsco-elastice şi higroscopice unice. La nivelul ochiului uman, acidul hialuronic se află în corpul vitros, în glandele lacrimale, în epiteliul corneean, în conjunctivă şi în secreţia lacrimală. Acidul hialuronic are proprietăţi muco-adezive, are capacitatea de a atrage apa şi este cunoscut că influenţează distribuţia apei în stroma corneană. Aceasta, împreună cu proprietatea de acoperire a acidului hialuronic, duce la creşterea duratei de contact pre-cornean şi a timpului de întrerupere a filmului lacrimal, având ca rezultat o lubrifiere de mai lungă durată a suprafeţei corneei. Acidul hialuronic este adăugat în produsele destinate purtătorilor de lentile de contact, pentru ameliorarea umectării ochiului şi îmbunătăţirea confortului.

  Xailin HA conţine un conservant care dispare la contactul cu ochiul transformându-se în apă şi oxigen, reducând la minimum iritaţia care poate fi cauzată de conservanţii tradiţionali şi oferind în acelaşi timp comoditatea formei multidoză. Tot ce veţi simţi este efectul liniştitor după administrarea picăturilor oftalmice.

  Compozitie: hialuronat de sodiu 0.2% m/v, perborat de sodiu în soluție apoasă tamponată.

  Mod de administrare: aplicați 1-2 picături de Xailin HA în fiecare ochi de 2 până la de 4 ori pe zi, în funcție de necesitate sau după indicațiile medicului oftalmolog.

  Atentionari: nu utilizaţi dacă inelul de siguranţă care sigilează capacul flaconului este rupt. Nu utilizaţi dacă sunteţi alergic la produs. Nu atingeţi vârful flaconului cu ochiul sau cu orice altă suprafaţă. Nu împărţiţi Xailin HA cu altă persoană. Xailin HA poate cauza tulburări minore de claritate a vederii după aplicare. Aşteptaţi ca vederea dumneavoastră să devină clară înainte să conduceţi sau să folosiţi utilaje. Nu utilizaţi Xailin HA după data de expirare înscrisă pe cutie sau imprimată pe flacon. A se păstra la temperaturi cuprinse între 1°C şi 25°C. Aruncaţi flaconul după 28 de zile de la prima deschidere. A nu se lasa la îndemâna şi vederea copiilor. Numai pentru uz oftalmic extern, a nu se înghiţi. Cereţi sfatul medicului sau farmacistului înainte de a utiliza Xailin HA dacă sunteţi gravidă, dacă alăptaţi sau dacă aţi suferit recent o intervenţie oftalmologică. Aruncaţi flaconul utilizat în conformitate cu reglementarile locale de eliminare a deşeurilor. 

  Prezentare: flacon x 10ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent