Cautati
Cautati

Wellion Scortisoara Plus - 30 comprimate

SKU: 12760992
Disponibilitate: In stoc
48,89 Lei
Prețul tău: 44,00 Lei
i h

Wellion® Scortisoara Plus

Wellion® Scortisoara Plus este un supliment alimentar care ajută la prevenirea diabetului de tip II. Wellion® Scortisoara Plus conține extract de scorțișoară, extract de ginseng, crom și zinc. Wellion® Scortisoara Plus este un supliment alimentar care ajută la  prevenirea diabetului de tip II.

Beneficii:

- ameliorează nivelul glicemiei și pe cel al lipidelor, la pacienții cu diabet zaharat de tip II;

- includerea a 3g de scorțișoară în dieta zilnică a pacientului cu diabet zaharat de tip II, a demonstrat scăderea glucozei în sânge cu 18%-29%, a trigliceridelor cu 23%-30 % și cu 13%-26 % a raportului CT/LDL;

- contribuie la reducerea factorilor de risc asociați diabetului și bolilor cardiovasculare;

- cromul contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge, iar zincul contribuie la metabolizarea normală a carbohidraților.

Compozitie: extract uscat (12:1) de scorțișoară (Cinnamonum cassia) 250mg, celuloză (agent de umplere), gelatină (capsulă), extract uscat (4.55:1) din rădăcină de ginseng (Panax Ginseng) 16.5 mg, oxid de zinc, stearat de magneziu. Nu conține coloranți artificiali, zahăr și lactoză.

Mod de administrare: se recomandă consumul în conformitate cu dozajul stabilit de medic sau se administrează câte o capsulă de 250mg/zi, cu puțin lichid.

Prezentare: cutie x 30 comprimate.

0.0 0
Scrie propria ta recenzie Inchide
*
*
  • Rău
  • Excelent