Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Walmark Fier Complex 20mg - 30 tablete

  Producator: Walmark
  SKU: 16265015
  Disponibilitate: In stoc
  29,99 Lei
  i h

  Walmark Fier Complex 20mg

  Fier îmbogățit cu un complex de vitamine și minerale pentru formarea normală a sângelui, energie şi funcţiile cognitive. Fier 20mg Complex conţine o sursă organică de fier cu absorbţie ridicată, îmbogăţită cu un complex de vitamine şi minerale pentru formarea normală a sângelui, energie şi funcţiile cognitive. Acest produs contribuie la îmbunătăţirea concentraţiei şi la protecţia organismului împotriva radicalilor liberi nocivi.

  Fierul este o componentă majoră a hemoglobinei care transportă oxigen către toate părțile corpului. Acest mineral este important pentru funcțiile cognitive, asigurând transportul oxigenului către creier.

  Vitamina C contribuie la absorbția normală a fierului în organism și poate inversa efectul inhibitor al unor substanțe (ceai, calciu etc). Acest antioxidant contribuie la protecția celulelor împotriva daunelor oxidative. De asemenea, este importantă pentru funcționarea normală a sistemului imunitar.

  Vitamina E este o vitamina liposolubilă (tocoferol), un protector important împotriva stresului oxidativ. Vitamina B12 și acidul folic joacă un rol important în producția de celule roșii și procesul de diviziune celulară. Aceste vitamine pot reduce stările de oboseală si pot contribui la metabolismul energetic normal. De asemenea, susţin funcțiile psihologice normale și nervoase.

  Magneziul este, de asemenea, important pentru metabolismul energetic şi contribuie la reducerea oboselii şi a stărilor de epuizare. Acest mineral contribuie la buna funcţionare a sistemului nervos şi la sinteza proteinelor, joacă un rol important în diviziunea celulară.

  Zincul este esențial pentru metabolismul normal al macronutrienţilor cum ar fi carbohidrații și acizii grași. Zincul este important pentru sinteza normală a ADN-ului, pentru funcţionarea normală a  sistemului imunitar, pentru stimularea fertilității bărbaților dar și pentru alte funcții importante din organism.

  Seleniul este un mineral esențial cu o serie de roluri vitale în organism. Acesta susține funcționarea sistemului imunitar şi este un puternic antioxidant ce protejează celulele umane împotriva daunelor provocate de radicalii liberi.

  Beneficii:

  - combinație unică de fier, vitamine și minerale;

  - compoziție dezvoltată inițial pentru donatorii de sânge pentru a sprijini regenerarea mai rapidă a sângelui după donări;

  - sursă organică de fier cu absorbție ridicată;

  - uşurinţă în administrare, doar 1 tabletă pe zi;

  - produs fabricat în condiții stricte de calitate farmaceutică în unitate certificată GMP.

  Compozitie: vitamina C 80mg, vitamina E 12mg, vitamina B12 - 7.5μg, acid folic 600μg, fier 20mg, magneziu 100mg, zinc 5mg, seleniu 50μg.

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi, de preferat pe stomacul gol. Pentru beneficii optime administraţi cu regularitate, în fiecare zi.

  Prezentare: cutie x 30 tablete.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent