Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide
  SKU: 19960250
  Disponibilitate: In stoc
  267,00 Lei
  i h

  Pansament flexibil ce asigură contact complet pentru prevenţia şi tratamentul radiodermitelor

  StrataXRT® este un pansament flexibil, pentru răni, folosit pe pielea compromisă a pacienților ce urmează tratamente de radioterapie. StrataXRT® este un gel semiocluziv, transparent cu auto-uscare.

  Cum functioneaza StrataXRT®: StrataXRT se usucă şi formează o peliculă subţire şi flexibilă ce hidratează şi protejează pielea compromisă. StrataXRT nu are pH măsurabil şi nu afectează stratul protector acid al pielii. StrataXRT asigură mediul optim pentru vindecarea umedă a plăgilor extinse superficiale şi a arsurilor. StrataXRT este un gel cu auto-uscare, nelipicios care aderă delicat la stratul superficial al pielii compromise. StrataXRT gel este bacteriostatic şi inert. Vindecarea ȋn mediu umed asigură o reepitelizare rapidă şi reduce semnificativ inflamaţia acută asociată radiodermitelor exudative sau uscate cât şi arsurilor de gradul 1 şi 2. Ȋn cazurile de radiodermită uscată StrataXRT protejează epiderma fragilă şi menţine integritatea cutanată prevenind descuamarea in exces. Ȋn cazurile de radiodermatită exudative StrataXRT protejează ţesutul conjuctiv de deteriorare, asigură un mediu optim vindecare şi reduce riscul apariţiei infecţiilor. StrataXRT este ideal pentru suprafeţe extinse, pentru zone cu contur cum ar fi sâni, faţă, spate, zona pelviană şi articulaţii. Aplicarea pe zonele cu pilozitate nu necesită ȋndepărtarea părului.

  StrataXRT este utilizat pentru ameliorarea inflamaţiei moderate asociate pielii uscate, cu prurit, descuamate şi iritate. Ȋn cazul afecţiunilor inflamatorii severe utilizarea StrataXRT reduce durerea, eritemul şi calmează zonele de piele expuse. StrataXRT a fost dezvoltat pentru a fi utilizat pe toate tipurile de radiodermită, piele toxică și compromisă, răni superficiale și arsuri, inclusiv pe cele care rezultă din:

  - radioterapie;

  - arsuri de gradul 1 şi 2.

  StrataXRT poate fi aplicat pe răni superficiale, arsuri și zonelor în care integritatea pielii a fost compromisă. StrataXRT poate fi, de asemenea, utilizat împreună cu alte tratamente pentru a îmbunătăţi rezultatul general al terapiei. StrataXRT nu conţine alcool, parabeni sau parfum, este transparent și inodor. StrataXRT poate fi utilizat cu sau fără pansament secundar. StrataXRT este recomandat copiilor şi persoanelor cu pielea sensibilă.

  Beneficii:

  - gelul se usucă pentru a forma un pansament subțire, flexibil, care hidratează și protejează zonele afectate;

  - nu are valoare pH măsurabilă, astfel încât nu afectează mantaua fragilă de acid a pielii;

  - ajută la promovarea unui mediu umed de vindecare a rănilor  și arsurilor superficiale, pe scară largă;

  - este o formulă  de gel cu auto-uscare, non-lipicios, transparent, care se leagă ușor de cel mai superficial strat deteriorat al pielii;

  - gelul StrataXRT® este bacteriostatic și inert;

  - acest mediu hidratant de vindecare a rănilor promovează o reepitelizare mai rapidă și reduce în mod semnificativ răspunsul inflamator acut al pielii, observat atât cu descuamarea uscată, cât și cu cea  umedă, de la dozarea radiațiilor și arsurile de gradul I și II;

  - in descuamare uscată, StrataXRT® protejează epiderma fragilă și menține integritatea pielii, împiedicând straturile cele mai îndepărtate să se umfle;

  - in descuamare umedă, StrataXRT® protejează stroma dermică de deteriorarea pe termen lung, în timp ce optimizează mediul pentru procesul de vindecare și reduce riscul de infectare.

  Compozitie: polidimetilsiloxani, siloxani, alchilmetil siliconi.

  Mod de utilizare: StrataXRT este recomandat ca profilaxie după prima şedinţă de radioterapie şi trebuie aplicat pe toată durata terapiei şi minimum 60-90 de zile după finalizarea iradierii terapeutice sau până când nu se mai observă nici o ȋmbunătăţire. Pentru radiodermita cronică utilizarea continuă este recomandată până când nu se mai observă nici o ȋmbunătăţire.

  StrataXRT 20g asigură tratamentul pe o suprafaţă de 12 x 15cm, de două ori pe zi, pentru minim 30 de zile. StrataXRT este o formulă unică care necesită o cantitate semnificativ mai redusă decât cremele hidratante sau unguentele cicatrizante.

  Atentionari: numai pentru uz extern. A se evitacontactul cu ochii. StrataXRT nu trebuie aplicat peste alte tratamente fără autorizarea prealabilă a medicului. Ȋn cazul ȋn care nu s-a uscat complet, StrataXRT poate păta hainele. Ȋn acest caz, petele pot fi ȋndepărtate prin curaţare uscată, fără să fie afectată ţesătura. Pentru o păstrare corectă, după utilizare ȋnchideţi bine tubul cu capacul. Ȋn cazul apariţiei infecţiei cutanate sau dacă radiodermita nu se vindecă după 30 de zile consultaţi imediat medicul curant. Nu este recomandat ȋn cazul rănilor exudative, tunelizate sau arsurilor de gradul 3. A nu se lăsa la ȋndemâna copiilor. A nu se utiliza după data de expirare (EXP) inscripţionată pe tub. Data de expirare (EXP) nu se modifică după deschiderea tubului. A nu se utiliza ȋn cazul ȋn care tubul este deteriorate.

  Prezentare: tub x 20g.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent