Cautati
Cautati
SKU: 12763142
Disponibilitate: In stoc
46,11 Lei
i h

Sterimar Bebe Izotonic spray

Sterimar Spray Nazal Izotonic pentru copii curăță mucusul din nasul micuțului, ajutându-l să respire și să se poată hrăni normal. Soluția izotonică are o concentrație de sare identică celei din celulele corpului uman. Aceasta favorizează osmoza, procesul natural de trecere a uneia sau mai multe substanțe printr-o membrană permeabilă sau semi-permeabilă. Osmoza ajută la înlăturarea excesului de fluid plin de germeni din mucoasa nazală, cu scopul de a ameliora congestia nazală și de a înlesni respirația naturală. Sprayul stimulează de asemenea mecanismul natural de apărare prezent în mucoasa nazală și ajută la ameliorarea simptomelor afecțiunilor ORL.

Această soluție nazală funcționează trăgând lichidele din membrana mucoasei înapoi în cavitatea nazală de unde pot fi curățate ușor suflând nasul copilului sau cu ajutorul aspiratorului nazal. Întregul proces este rapid, blând și nedureros. Special conceput, sistemul de difuzie al Sterimar Bebe permite pulverizarea în picături fine a apei de mare şi curăță blând nasul bebeluşului.

Beneficii:

curăță fosele nazale facilitând respiraţia şi alimentaţia;

- hidratează mucoasa nazală şi stimulează rolul ei de apărare;

- previne patologiile din sfera ORL.

Compozitie: soluţie de apă de mare fiziologică filtrată, nediluata, fără conservanţi. Este bogată în săruri minerale şi oligoelemente marine, recunoscute pentru beneficiile lor.

Mod de utilizare: zilnic, pentru igiena nazală zilnică a bebelușului. 2 până la 6 pulverizări minim pe zi, în fiecare nară.

Prezentare: flacon x 100ml.

0.0 0
Scrie propria ta recenzie Inchide
*
*
  • Rău
  • Excelent