Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  sprint pharma hepa control x 30 capsule

  Producator: Sprint Pharma
  SKU: 7500526
  Disponibilitate: In stoc
  28,99 Lei
  i h

  Combinația unică și deosebit de eficiență a două componente cu mecanisme sinergice crește capacitatea de detoxifiere hepatică a Organismului și stimulează regenerarea hepatocitelor. Prezența în formula produsului a DDB-ului, unic pe piața din România, hepatoprotector el însuși dar și cu rol de potențare a efectului silimarinei, precum și dozarea optimă a silimarinei (50 mg/8h) recomandă produsul drept un protector hepatic de top. HepaControl contracarează efectele distructive induse de alcool la nivel hepatocitar și intervine în stabilizarea membranei celulare, având un rol important hepatoprotector.
  Hepa Control protejează celula hepatica stabilizându-i membrana și împiedicând pătrunderea agenților toxici. Reglează activitatea glutationului intracelular și neutralizează radicalii liberi produși de consumul de alcool, având astfel un puternic efect antioxidant. De asemenea, stimulează sinteza de ADN ribozomal, susținând astfel regenerarea ficatului.Nu în ultimul rând, inhibă producerea de miofibroblaști de către celulele stelate ale ficatului, contracarând fibrozarea care duce la ciroza.Mai trebuie menționate efetele antitoxice, antivirale și anticancerigene.
  Alături de Silimarină, Hepa Control  conține și DDB (Dimetil Dimetoxi Bifenil Dicarboxilat), compus analog Schizandrinei C, planta utilizată în fitoterapia tradițională chineză, care potențează efectele Silimarinei, mai ales în leziunile de tip disnutrițional și/sau toxic-alcoolic. Susține și eforturile adaptogene ale organismului în condiții de stress prelungit. Această asociere contribuie în mare măsură la creșterea eficienței preparatului Hepa Control față de alte preparate similare.

  Acțiune:
  Protejează și regenerează structura celulei hepatice.

  Indicații:
  Hepa Control este recomandat pacienților ce suferă de hepatite acute și cronice acutizate, steatoză hepatică (ficat gras), ciroză hepatică. De asemenea este recomandat în curele de detoxifiere la nivel hepatic, sau cu rol de prevenție împotriva afecțiunilor ficatului.

  Compoziție/capsulă:
  Silimarina - 50 mg, Dimetil Dimetoxi Bifenil Dicarboxilat (D.D.B.) - 30 mg.

  Mod de administrare:
  2 - 3 capsule pe zi.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent