Cautati
Cautati

Lactiferon - 30 capsule Solartium

Producator: Solartium Group
SKU: 7503382
Disponibilitate: In stoc
55,00 Lei
Prețul tău: 49,50 Lei
i h

Lactiferon® poate atenua deficitul de fier sau anemia feripriva usoara si moderata. Lactiferon® nu contine fier.
Lactiferon® creste semnificativ numarul celulelor rosii din sange, hemoglobina, feritina si fierul seric total, dupa 30 de zile de administrare.

Lactiferon® contine lactoferina, o proteina care apartine familiei transferinei si se caracterizeaza printr-o inalta capacitatea de captare a ionilor de fier din organism. Lactoferina este prezenta in cantitate mare in colostru si intr-o cantitate mai mica in laptele mamiferelor. Lactoferina joaca un rol important in secretia anumitor fluide corporale precum ar fi saliva, lacrimile, secretiile nazale, cele vaginale si alte secretii ale mucoaselor. Lactoferina este considerata o componenta fundamentala a sistemului imunitar innascut ce ofera protectie mucoasei impotriva infectiilor, prin inhibarea directa a microorganismelor patogene (virusuri, bacterii si ciuperci) si prin reglarea raspunsurilor imune sistemice. Lactoferina are totodata proprietati anti-inflamatorii.

Compozitie: 100mg de lactoferina liofilizata extrasa din lapte de vaca.

Mod de administrare: 1 capsula de 100mg Lactiferon® x 2 ori pe zi (echivalent a 200mg de lactoferina/zi), cu cel putin 1 ora inainte sau dupa masa.

Reactii adverse: administrarea a 200mg pe zi de Lactiferon® s-a demonstrat a fi bine tolerata. Studiile clinice efectuate pe pacientele gravide cu deficit de fier nu au raportat reactii adverse in urma administrarii de Lactiferon®.

Prezentare: cutie x 30 capsule.

0.0 0
Scrie propria ta recenzie Inchide
*
*
  • Rău
  • Excelent