Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  infant uno ser fiziologic x 20 monodoze

  Producator: Solacium Pharma
  SKU: 7508778
  Disponibilitate: In stoc
  25,99 Lei
  i h

  Ideal pentru toaleta oculară și nazală a sugarului și copilului mic

  Curatarea nasucului lui bebe este o sarcina care nu ii va placea la inceput, dar il va ajuta sa respire, sa manance si sa doarma mai bine. Solutia salina poate descongestiona singura nasucul. Dar daca acesta este inca infundat dupa cateva minute, poti apela la pompita nazala.

  Solutie salina poate fi utilizata si pentru ochisori. Incepi prin a-i sterge usor fiecare ochi, coborand apoi, acoperind toata suprafata corpului. Usuca pielea cu un prosop moale si caldut. Ofera o atentie deosebita zonelor care prezinta cute, ca zona de sub brate, sub gat sau intre degete. Repeta acest ritual la interval regulat.

  Asa ca ochii si nasul nou nascutului si sugarului trebuie toaletate cel putin o data pe zi. Venim în ajutorul mamicilor cu Infant Uno® Ser fiziologic, o solutie sterila ambalata în monodoze, netamponata si fara conservanti, recomandata pentru instilatii oculare si nazale, ce actioneaza prin eliminarea mucusului si particulelor.

  Indicatii: este recomandat sugarilor, copiilor și adulților

  - pentru igiena nazală - în instilații sau spălături în cazul în care nasul este uscat sau înfundat;

  - pentru igiena ochilor - în instilații, spălături sau băi;

  - pentru igiena urechii;

  - pentru inhalații în terapia cu aerosoli.

  Compoziție: clorură de sodiu 0,9g.

  Mod de administrare: a nu se utiliza aceeași unidoză pentru recomandări diferite. Utilizare unică și individuală. Se detașează unidoza și se deschide prin învârtirea părții superioare. Infant Uno Ser fiziologic este igienic și asigură o utilizare ușoară și în deplină siguranță. Pentru igiena nazală și oculară poate fi utilizat zilnic, pentru 1 până la 6 spălături pe zi, la nevoie.

  Pentru igiena nasului: in instilații sau spălături în cazul în care nasul este uscat sau înfundat. Înclinați capul pe spate. Introduceți cu grijă vârful unidozei în nară și apăsați ușor pe unidoză. Repetați operațiunea și pentru cealaltă nară. Îndreptați capul și lăsați să se scurgă mucozitățile, apoi ștergeți nasul. Nu suflați nasul cu putere decât după 10 minute de la administrare. La sugari, se administrează produsul prin apăsare foarte ușoară, pentru a evita orice risc de contaminare a urechii medii.

  Pentru igiena ochilor: in instilații, spălături sau băi. Puneți câteva picături de soluție în fiecare ochi, având grijă să nu atingeți globul ocular cu unidoza. Ștergeți excesul de lichid cu o compresă sterilă. În cazul în care urmați un tratament cu un colir, așteptați 15 minute după spălătura cu ser, înainte de a-l administra.

  Pentru igiena urechilor: in spălături. Pentru o igienă a urechilor cât mai bună utilizați Serul fiziologic pentru îndepărtarea reziduurilor de cerumen solubilizate și pentru spălarea conductului auditiv extern după utilizarea unei soluții tensio-active auriculare. Clătiți conductul auditiv extern cu Ser Fiziologic. Utilizați o unidoză pentru ambele urechi. Ștergeți excesul de lichid cu o compresă sau cu un tampon de bumbac.

  Pentru toaleta plăgilor cutanate: spălați leziunea folosind conținutul unei unidoze întregi, având mare grijă să nu atingeți leziunea cu unidoza. Ștergeți excesul de lichid numai de pe pielea sănătoasă.

  Pentru inhalații în terapia cu aerosoli: dacă produsul este folosit ca solvent pentru inhalații în terapia cu aerosoli, citiți instrucțiunile produsului pe care trebuie să-l inhalați. Dacă produsul este utilizat independent, citiți instrucțiunile de pe aparatul de aerosoli. Cereți sfatul medicului dumneavoastră dacă folosiți pentru prima dată acest produs sau în caz de hipersensibilitate respiratorie, afecțiuni respiratorii sau cardiovasculare grave.

  Atenționări: a nu se utiliza o unidoză deteriorată sau deja deschisă, din cauza riscului de contaminare bacteriană rapidă. A nu se folosi după data de expirare indicată pe unidoză. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.

  Prezentare: cutie x 20 monodoze.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent