Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Sargenor solutie buvabila 1g/5ml - 20 fiole Viatris

  Producator: Mylan
  SKU: 2128688
  Disponibilitate: In stoc
  51,11 Lei
  i h

  Sargenor® 1g/5ml soluţie orală - Aspartat de arginină

  Citiți cu atenție și în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizați acest medicament deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră. Utilizați întotdeauna acest medicament conform indicațiilor din acest prospect sau indicațiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului sau asistentei medicale.

  Păstrați acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiți. Întrebați farmacistul dacă aveți nevoie de mai multe informații sau recomandări. Dacă manifestați orice reacții adverse, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului sau asistentei medicale. Acestea includ orice posibile reacții adverse nemenționate în acest prospect. Vezi pct. 4. Dacă nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați unui medic.

  Ce găsiți în acest prospect:

  1. Ce este Sargenor și pentru ce se utilizează

  2. Ce trebuie să știți înainte să utilizați Sargenor

  3. Cum să utilizați Sargenor

  4. Reacții adverse posibile

  5. Cum se păstrează Sargenor

  6. Conținutul ambalajului și alte informații

  1. Ce este Sargenor și pentru ce se utilizează

  Sargenor aparţine unui grup de medicamente utilizate pentru terapia ficatului, lipotrope. Sargenor este indicat în tratamentul stărilor de oboseală funcţională la adulţi şi copii cu vârsta peste 12 ani.

  2. Ce trebuie să știți înainte să utilizați Sargenor

  Nu utilizați Sargenor dacă sunteți alergic la substanța activă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6).

  Atenționări și precauții: dacă simptomele persistă sau se agravează după mai mult de 1 lună de tratament spuneţi medicului dumneavoastră deoarece diagnosticul etiologic şi tratamentul trebuie reevaluate. Tratamentul asteniei la copiii cu vârsta sub 12 ani necesită avizul unui medic specialist. Deoarece Sargenor are un efect uşor stimulant, nu este de preferat să luaţi acest medicament seara sau înainte de culcare.

  Sargenor împreună cu alte medicamente: spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizați, ați utilizat recent sau s-ar putea să utilizați orice alte medicamente. Nu sunt disponibile date privind interacţiunile Sargenor cu alte medicamente.

  Sarcina, alăptarea și fertilitate: dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

  Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor: nu se cunosc. Sargenor conține zahăr.

  Deoarece Sargenor conţine zahăr, trebuie să ţineţi cont de acest lucru dacă vi s-a recomandat un regim hipoglucidic sau dacă aveţi diabet zaharat (o fiolă conţine 1g zahăr). Sargenor conține p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de propil. Poate provoca reacţii alergice (chiar întârziate).

  3. Cum să utilizați Sargenor

  Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur. Sargenor este un medicament destinat adulţilor şi copiilor cu vârsta peste 12 ani.

  Doze:

  • Adulţi: 2 până la 3 fiole pe zi.

  • Copii cu vârsta peste 12 ani: 1 până la 2 fiole pe zi.

  Mod de administrare: conţinutului fiolei trebuie diluat în pușină apă şi administrat preferabil înainte de mese. Tratamentul este limitat la 15 zile. Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului sau asistentei medicale.

  4. Reacții adverse posibile Nu se cunosc.

  5. Cum se păstrează Sargenor

  Nu lăsați acest medicament la vederea și îndemâna copiilor. Nu utilizați acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. Nu aruncați niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să aruncați medicamentele pe care nu le mai folosiți. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. 

  6. Conținutul ambalajului și alte informații

  Ce conține Sargenor: substanța activă este aspartatul de arginină. 5ml soluţie orală conţin aspartat de arginină 1g. Celelalte componente sunt: zahăr, aromă de caise (vanilină, aldehidă benzoică, acetat de amil, diacetil-iononă, caproat de alil, gamma undelactonă, gamma nonlactonă, tinctură de levisticum, uleiuri esenţiale de lămâie, portocale, bergamot, coriandru, neroli, muşeţel, scorţişoară, nucşoară, etanol, apă purificată), aromă de caramel (E150), p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de propil, apă purificată.

  Cum arată Sargenor și conținutul ambalajului: se prezintă sub formă de soluţie orală limpede, cu tentă brună.

  Prezentare: cutie x 20 fiole.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent