Cautati
Cautati

Proctolog 120mg/10mg - 10 supozitoare Pfizer

Producator: Pfizer
SKU: 1055615
Disponibilitate: In stoc
22,78 Lei
Prețul tău: 20,50 Lei
i h

Proctolog 120mg/10mg supozitoare - Trimebutină/Ruscogenină

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect, deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Acest medicament este disponibil fără prescripţie medicală. Cu toate acestea, este necesar să utilizaţi Proctolog cu atenţie, pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau sfaturi. Trebuie să vă prezentaţi la medic dacă simptomele dumneavoastră se înrăutăţesc sau nu se îmbunătăţesc după 2 zile. Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine grava sau dacă observaţi orice reacţie adversa nemenţionata în acest prospect, vă rugăm să-i spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

În acest prospect găsiţi:

1. Ce este Proctolog şi pentru ce se utilizează

2. Înainte să utilizaţi Proctolog

3. Cum să utilizaţi Proctolog

4. Reacţii adverse posibile

5. Cum se păstrează Proctolog

6. Informaţii suplimentare

1. Ce este Proctolog şi pentru ce se utilizează

Proctolog conţine trimebutină, care este un antispastic şi ruscogenină, care are efecte venotonice (creşte tonusul venelor) şi vasculoprotectoare (creşte rezistenţa vaselor mici de sânge). Proctolog este utilizat pentru tratamentul simptomatic al durerii şi mâncărimii anale sau al fisurilor anale, în special în criza hemoroidală.

2. Înainte să utilizaţi Proctolog

Nu utilizaţi Proctolog dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la trimebutină, ruscogenină sau la oricare dintre celelalte componente ale Proctolog. Dacă simptomele nu cedează rapid, tratamentul trebuie întrerupt şi se recomandă efectuarea unui examen proctologic. Tratamentul cu Proctolog trebuie să fie de scurtă durată şi nu înlocuieşte tratamentul specific al altor afecţiuni anale.

Utilizarea altor medicamente: vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre medicamentele eliberate fără prescripţie medicală.

Sarcina şi alăptarea: adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Proctolog nu trebuie utilizat în timpul sarcinii, mai ales în primul trimestru; în trimestrele 2 şi 3 se poate utiliza numai la indicaţia medicului. Proctolog poate fi utilizat în perioada de alăptare.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor: Proctolog nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

3. Cum să utilizaţi Proctolog

Utilizaţi întotdeauna Proctolog exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doza recomandată este de 1-2 supozitoare pe zi.

Tratamentul cu Proctolog trebuie să fie de scurtă durată. Dacă manifestările nu cedează rapid, tratamentul trebuie înterupt şi se recomandă efectuarea unui examen proctologic şi revizuirea tratamentului. Dacă aveţi impresia că efectul Proctolog este prea puternic sau prea slab, spuneţi medicului sau farmacistului.

Dacă aţi utilizat mai mult Proctolog decât trebuie: dacă aveţi impresia că aţi utilizat prea multe supozitoare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau celei mai apropiate unităţi medicale.

Dacă aţi uitat să utilizaţi Proctolog: dacă aţi uitat să utilizaţi o doză, luaţi alta, imediat ce v-aţi amintit. Totuşi, dacă este timpul pentru următoarea doză, luaţi-o doar pe aceasta. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă încetaţi să utilizaţi Proctolog: Proctolog se utilizează numai la nevoie. Puteţi opri tratamentul imediat ce vă simţiţi bine. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, Proctolog poate determina reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Rar, au fost observate reacţii la nivelul pielii, la utilizarea Proctolog supozitoare. Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine grava sau dacă observaţi orice reacţie adversa nemenţionata în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

5. Cum se păstrează Proctolog

Nu utilizaţi Proctolog după data de expirare înscrisă pe ambalaj după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. A se păstra la temperaturi sub 25ºC, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Informaţii suplimentare

Ce conţine Proctolog: substanţele active sunt trimebutina şi ruscogenina. Fiecare supozitor conţine trimebutină 120mg şi ruscogenină 10mg. Celelalte componente sunt grăsimi solide de semisinteză.

Cum arată Proctolog şi conţinutul ambalajului: Proctolog se prezintă sub formă de supozitoare ovoidale, de culoare alb-crem.

Prezentare: cutie x 10 supozitoare.

 

0.0 0
Scrie propria ta recenzie Inchide
*
*
  • Rău
  • Excelent