Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  nestle nan supreme pro 3 x 800 grame

  Producator: Nestle
  SKU: 19959331
  Disponibilitate: In stoc
  91,99 Lei
  i h

  Printre elementele fascinante care fac ca laptele matern să fie unic, există un grup de componente bioactive denumite oligozaharidele. Oligozaharidele din laptele matern sunt a treia cea mai abundentă componentă solidă a laptelui, ce servesc drept hrană pentru bacteriile benefice.

  Beneficii:

  - Nan® SupremePro 2 include un mix unic de 5 oligozaharide identice structural cu cele din laptele matern (2’-FL, DFL, LNT,6’-SL și 3’-SL), o combinație exclusivă Nestlé, inspirată din diversitatea și proporțiile oligozaharidelor din laptele matern;

  - Gentle OptiPro: un proces tehnologic unic prin care se realizează un amestec exclusiv de proteine parțial hidrolizate optimizate;

  - L. reuteri: culturi similare cu cele care se găsesc și în laptele matern;

  - vitamina D: contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar al copiilor.

  Compozitie: lactoză, proteine hidrolizate din zer, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic, rapiță cu conținut scăzut de acid erucic, floarea soarelui), minerale (fosfați de calciu, glicerofosfat de calciu, clorură de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, iodură de potasiu), ulei de pește, amestec 2′-fucozil-lactoză/difucozil-lactoză (2′-FL/DFL) (conține lactoză), vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), riboflavină (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), acid folic (folat), colecalciferol (vitamina D), cianocobalamină (vitamina B12)], lacto-N-tetraoză (LNT) (conține lactoză), sare de sodiu 3’-sialil-lactoză (3’-SL) (conține lactoză), sare de sodiu 6’-sialil-lactoză (6’-SL) (conține lactoză), culturi de Limosilactobacillus reuteri*. 
  *Culturi de Limosilactobacillus reuteri DSM17938 sub licență BioGaia AB.

  Mod de administrare: spală-te bine pe mâini înainte de a pregăti laptele pentru copilul tău. Spală bine toate părțile componente ale cănuței până nu mai rămân urme de lapte. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasă-le acoperite până la folosire. Fierbe apa potabilă timp de 5 minute, apoi las-o să se răcească (~40°C). Consultă și urmează modul de administrare. Mai întâi, toarnă exact cantitatea de apă necesară în biberon. Apoi adaugă numărul exact de măsuri rase folosind doar lingurița dozatoare din interior. Asigură-te că lingurița dozatoare este uscată și pune-o înapoi în cutie. Închide bine cutia după fiecare folosire și păstreaz-o într-un loc răcoros și uscat. Închide cănuța și agită bine până când pudra s-a dizolvat complet. Verifică temperatura înainte de hrănire.

  Atentionari: prepară o singură porție o dată. Urmează cu exactitate instrucțiunile și ai grijă ca laptele să fie consumat imediat de copilul tău. Nu păstra laptele rămas, aruncă conținutul neconsumat. Ține întotdeauna copilul în brațe când îl hrănești. Nu lăsa copilul nesupravegheat deoarece se poate îneca. Apa nefiartă, o cănuță murdară sau diluția incorectă pot duce la îmbolnăvirea copilului tău. Depozitarea, manipularea, prepararea și hrănirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sănătatea copilului tău. Ambalat în atmosferă protectoare. A se consuma de preferință înainte de sfârșitul datei menționate în partea de jos a cutiei (alături de nr. de lot). A se păstra la loc uscat și răcoros.

  Prezentare: cutie x 800g.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent