Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  microlife tensiometru automat bp b3 afib e-v11 x 1 bucata

  Producator: algomed group srl
  SKU: 18393542
  Disponibilitate: In stoc
  195,00 Lei
  i h

  Tensiometru oscilometric Microlife BP B3 AFIB destinat măsurării neinvazive a tensiunii arteriale la persoanele cu vârsta de cel puțin 12 ani.

  Este validat clinic pentru pacienții cu:

  – hipertensiune arterială;

  – hipotensiune arterială;

  – diabet zaharat;

  – sarcină;

  – preeclampsie;

  – ateroscleroză;

  – boală renală în stadiu termina;

  – obezitate;

  – persoane vârstnice.

  Tensiometrul poate detecta pulsul neregulat sugestiv pentru fibrilația atrială. Pentru diagnosticarea corectă, este necesar să vă adresați medicului care vă confirmă /infirmă fibrilația atrială prin EKG și alte examninări clinice și paraclinice. Tensiometrul a fost proiectat în colaborare cu medici, iar testele clinice au dovedit precizia măsurării ca fiind extrem de ridicată.

  Microlife AFIBsens este tehnologia de vârf în măsurarea tensiunii arteriale pentru detecția fibrilației atriale. Aceștia reprezintă cei doi factori de risc crescut pentru apariția accidentului vascular cerebral.

  Tehnologia MAM (3 măsurari succesive, așa cum recomandă medicii) funcționează la o simplă apăsare de buton. Prin activarea funcției MAM, se poate determina apariția fibrilației atriale.

  Complet automat – simplu de utilizat, precis și recomandat în special pentru măsurarea tensiunii arteriale la domiciliu, dar și în cabinetele medicale. Se recomandă ca înainte de utilizare să citiți atent instrucțiunile, pentru o măsurare corectă a tensiunii arteriale.

  Garantie: 5 ani aparatul si 2 ani manșeta.

  Prezentare: cutie x 1 kit.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent