Cautati
Cautati

Edenight unguent oftalmic - 5 grame MagnaPharm

Producator: MagnaPharm
SKU: 19962616
Disponibilitate: In stoc
47,22 Lei
i h

Edenight - Unguent oftalmic hipertonic cu 4.5% clorura de sodiu si 0.4% hialuronat de sodiu

Acest dispozitiv medical contribuie la ameliorarea temporara a simptomelor asociate edemului cornean.

Edenight contine unguent oftalmic hipertonic steril a carui compozitie consta in clorura de sodiu cu rol de agent de tonicitate, hialuronat de sodiu, ulei de vaselina, vaselina, fosfat de potasiu monobazic, fosfat disodic, alcool lanolinic, apa si hidroximetilglicinat. Datorita consistentei sale vascoase, Edenight adera indelung la suprafata oculara, exercitand astfel actiunea sa hidratanta si protectoare chiar si pe timpul noptii.

Edenight este indicat in ameliorarea temporara a simptomelor asociate edemului cornean, cum ar fi tulburarile de vedere si durerea, chiar si pe timpul noptii. Datorita continutului sau ridicat de clorura de sodiu, Edenight prezinta o osmolaritate crescuta fata de filmul lacrimal: diferenta dintre aceste osmolaritati permite resorbtia lichidului in exces asociat edemului. Aplicarea Edenight are ca efect o crestere a concentratiei de sare din filmul lacrimal, ceea ce determina transferul apei din straturile corneei catre suprafata. Hialuronatul de sodiu continut formeaza o pelicula protectoare pe suprafata corneana, asigurand protectia si hidratarea acesteia. De asemenea, hialuronatul de sodiu, datorita proprietatilor sale de lubrifiere si de protectie mecanica permite o aplicare confortabile a unguentului hipertonic.

Compozitie: clorura de sodiu 4.5%, hialuronat de sodiu 0.4%, ulei de vaselina, vaselina, fosfat de potasiu monobazic, fosfat disodic, alcool lanlolinic, apa, hidroximetilglicinat.

Mod de administrare: aplicati o cantitate mica de unguent in sacul conjunctival, de preferat inainte de a merge la culcare.

Atentionari: nu folositi Edenight daca aveti hipersensibilitate sau alergie cunoscuta la oricare dintre componentele sale. In caz de iritatie oculara, incetati utilizarea produsului si consultati medicul. Dupa aplicare, este posibil sa aveti senzatia de corp strain, care trece dupa clipire repetata. Nu utilizati produsul dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A se folosi in termen de 8 saptamani de la prima deschidere. A se pastra departe de surse directe de caldura, la loc uscat si curat, la temperaturi cuprinse intre 9-25ºC. A nu se inghiti. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati acelasi tub cu alte persoane. Daca mai folositi si alte produse cu aplicare oculara, asati intervale de cca 15 minute intre administrari, Edenight este de preferat sa fie folosit ultimul. Nu folositi Edenight daca aveti leziuni oculare.

Prezentare: tub x 5 grame.

0.0 0
Scrie propria ta recenzie Inchide
*
*
  • Rău
  • Excelent