Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Linex Baby picaturi orale - 8ml Sandoz

  Pagina actualizata la data de: 08.12.2023
  SKU: 12763058
  Disponibilitate: In stoc
  52,98 Lei
  Prețul tău: 47,68 Lei
  i h

  Linex® Baby picaturi orale

  Linex® Baby picături orale vine în completarea gamei Linex, astfel oferind soluţii adaptate nevoilor specifice ale copiilor, încă din prima zi de viaţă. Forma de picături beneficiază de uşurinţă în administrare, în doză unică zilnică de 6 picături.

  Linex® Baby picături orale conţine Bifidobacterium animalis subsp. Lactis BB-12, una dintre cele mai documentate specii de bacterii probiotice, cu efecte dovedite în sănătatea gastrointestinală şi funcţia imună. BB-12 este utilizată în întreaga lume încă din 1985 fără reacţii adverse raportate. Peste 170 de studii clinice au demonstrat eficacitatea acestei tulpini.

  În momentul naşterii, tubul digestiv al nou-născutului este steril. Modalitatea de naştere, fie pe cale naturală sau prin intervenţia de cezariană, influenţează compoziţia microbiotei intestinale a nou-născutului. În cazul nou-născuţilor la termen, alimentaţi la sân, tractul digestiv va fi populat în special cu bifidobacterii. În cazul copiilor care nu sunt alimentaţi natural şi care primesc diferite formule artificiale de lapte, bifidobacteriile sunt de 10 ori mai puţine, iar riscul colonizării cu specii condiţionat patogene creşte1.

  BB-12 este una din primele tulpini bacteriene care se regăseşte în mod natural în flora intestinală a nou-născutului. Compușii care se regăsesc în mod natural în laptele matern contribuie la dezvoltarea acestor bifidobacterii. Compoziţia florei este instabilă în primii 3 ani de viaţă, pentru ulterior, după modificări repetate, să se stabilizeze prin formarea unei comunităţi bacteriene optime.

  Indicat copiilor: 

  - cu colici si meteorism abdominal;

  - care experimentează simptome intestinale cum ar fi diaree, constipaţie, cauzate de dismicrobisme intestinale sau antibioterapie;

  - născuţi prin cezariană;

  - alimentaţi cu formula;

  - care se află sub tratament cu antibiotic, pentru a preveni instalarea efectelor secundare antibioterapiei;

  - care au intrat în colectivitate (creşe, grădiniţe, şcoli) şi sunt expuşi agenţilor patogeni.

  Beneficii:

  - este concepută şi adaptată nevoilor specifice ale copiilor;

  - contribuie la restabilirea şi menţinerea echilibrului florei intestinale;

  - este special formulată pentru a proteja microbiota copiilor;

  - tulpinile bacteriene din Linex işi menţin concentraţia şi viabilitatea până la data expirării înscrisă pe ambalaj;

  - nu contine gluten, gelatină sau lactoza;

  - este uşor acceptată de către copii: produsele din această gama nu au gust sau miros si nu influenţează gustul alimentelor în care sunt dizolvate.

  Compozitie: o doză zilnică de Linex® Baby picături orale (6 picături) conţine 0.5 x 1010 unități formatoare de colonii (CFU) de Bifidobacterium animalis BB-12®.

  Mod de administrare: doză unică zilnică de 6 picături.

  Prezentare: flacon x 8ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent