Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  linex 1,2 grame x 16 capsule sandoz

  Producator: Sandoz
  SKU: 7478056
  Disponibilitate: In stoc
  21,50 Lei
  i h

  Dezvoltat inițial în anul 1982, Linex® are peste 30 de ani de experiență clinică, fiind cel mai bine vândut produs ce conține bacterii lactice vii din Europa Centrală și de Est.

  Asocierea probioticelor (Lactobacili si bifidobacterii) la tratamentul cu antibiotice ar putea avea un efect benefic în prevenţia diareei determinată de acestea. Produsele din Gama Linex® sunt fabricate conform standardelor GMP1, iar tulpinile de bacterii lactice au status GRAS (Recunoscute în general ca inofensive).

  Indicatii:

  • Diareei asociată antibioticelor (DAA): antibioticele au ca scop combaterea bacteriilor patogene, însă ele pot distruge, de asemenea, și bacteriile benefice din microflora intestinală care contribuie la menținerea stării de sănătate, determinând manifestări precum diareea. Bacteriile lactice din compoziția produsului Linex® sunt rezistente la acțiunea majorității tipurilor de antibiotice și pot contribui la prevenirea DAA, precum și la ameliorarea diareei cauzată de chimioterapie sau radioterapie, ambele cu potențial efect antimicrobian.

  • Diareea acută de cauză infecțioasă: determinată, de obicei, de o infecție bacteriană, virală sau parazitară, diareea acută de cauză infecţioasă înregistrează aproximativ 1,7 miliarde de cazuri anual. Linex® poate fi utilizat ca adjuvant al tratamentului diareei infecțioase, atât la copii, cât și la adulți.

  • Diareea călătorului (DC): călătoriile în străinătate pot determina apariția disconfortului abdominal. Administrarea produselor ce conțin bacterii lactice vii precum Linex®, înainte și pe durata călătoriei, poate reduce riscul apariției DC. Acest lucru este important, întrucât starea de disconfort poate determina întreruperea concediului sau poate necesita asistență medicală în țări străine, ambele situații putând fi costisitoare.

  • Normalizarea și echilibrarea microflorei: Linex® capsule poate fi utilizat pentru refacerea echilibrului microflorei intestinale și poate contribui la combaterea anumitor efecte negative ale disbiozei. Printre acestea se numără manifestările digestive, precum dureri abdominale, balonare și flatulență. Microflora are un rol important şi în descompunerea fibrelor și zaharurilor conținute în alimente. În consecință, probioticele pot fi benefice pentru persoanele cu intoleranță la lactoză.

  Compozitie: Lactobacillus acidophilus subsp. gasseri; Bifidobacterium infantis; Enterococcus faecium. Fiecare capsulă de Linex® conține cel puțin 1,2x107 unități formatoare de colonii (UFC) de bacterii vii liofilizate.

  Mod de administrare:

  • copii intre 3-12 ani: 1-2 cps x 3 ori/zi;

  • adulti si copii peste 12 ani: 2 cps x 3 ori/zi.

  Prezentare: cutie x 16 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent