Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  lacrisifi clar solutie oftalmica 0.5% x 10ml

  Producator: Sifi S.p.A
  SKU: 12760411
  Disponibilitate: In stoc
  37,00 Lei
  i h

  Lacrisifi Clar este o soluție oftalmică sterilă, calmantă și emolientă, cu pH fiziologic, pe bază de hipromeloză 0.5%.

  Beneficii:

  - reduce simptomele de ochi uscat precum arsura, mâncărimea și senzația de corp străin;

  - acționează prin hidratare și lubrifiere, ameliorând simptomele de ochi uscat, inclusiv cele cauzate de utilizarea videoterminalelor, clipirea rară, anumite tratamente medicamentoase, poluarea atmosferică, aerul condiționat, climatizare, vânt și soare;

  - reduce stresul ocular cauzat de utilizarea lentilelor de contact;

  - poate fi utilizat în cazul formelor severe de ochi uscat sau în cazul necesitații unei hidratări imediate și a unei ameliorări de durată.

  Compoziție: hipromeloză, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, fosfat de sodiu dibazic dodecahidrat, clorură de sodiu, apă pentru soluții injectabile.

  Mod de administrare: rupeti sigiliul inainte de prima utilizare. Scoateti capacul si deschideti flaconul. Instilati 1-2 picaturi in fiecare ochi exercitand o presiune usoara asupra flaconului. Pe masura deschiderii flaconului poate fi necesar sa exercitati o presiune mai mare pentru a administra solutia. Acest fapt se datoreaza proprietatilor sistemului de inchidere care actioneaza pentru a pastra sterilitatea si proprietatile chimice si fizice ale solutiei fara conservanti.

  Dupa utilizare inchideti flaconul. Continutul trebuie utilizat in termen de 3 luni de la prima deschidere. Produsul este adecvat utilizarii frecvente, chiar si de mai multe ori pe zi (de 3-4 sau chiar mai multe ori daca este necesar) sau conform indicatiilor medicului.

  Vederea poate fi incetosata temporar la prima utilizare a produsului. De asemenea, pot aparea temporar arsuri, intepaturi sau iritatii minore ca o consecinta a iritatiei oculare. Daca vreunul din aceste efecte persista sau se agraveaza informati imediat medicul.

  Atentionari: produsul trebuie utilizat de un singur pacient. Produsul este doar pentru uz oftalmic
  Nu utilizati niciodata produsul in cazul in care, la deschiderea ambalajului, flaconul este deteriorat sau nu este perfect sigilat. In timpul aplicarii nu atingeti ochiul si nicio alta suprafata cu varful picurator al flaconului. Nu utilizati in cazul unei alergii cunoscute la oricare dintre componente. In cazul aparitiei problemelor in cursul tratamentului intrerupeti utilizarea si consultati medicul. Nu utilizati dupa data de expirare inscrisa pe cutie si pe flacon. Dupa utilizare aruncati flaconul in mod corespunzator. Nu lasati la indemana copiilor.

  Prezentare: flacon x 10ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent