Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Joinstar Test Rapid Antigen Covid-19 Nazofaringian - 1 Bucata

  Producator: Producator Generic
  SKU: 19967453
  Disponibilitate: In stoc
  10,00 Lei
  i h

  Test Rapid COVID-19 Antigen Lateral Nazal Joinstar (1 bucata)

  Acest test se utilizeaza pentru a detecta prezenta antigenilor SARS-Cov-2 si poate fi utilizat pentru auto-monitorizare in cazul simptomelor caracteristice COVID-19.

  Caracteristici:

  - sensibilitate: 96,1%;

  - specificitate: 99,2%;

  - precizie: 98,7%.

  Beneficii:

  - tip de testare: tampon lateral nazal;

  - testul este rapid, rezultatul testului poate fi citit in 15 minute;

  - acest test este un dispozitiv de autotestare.

  Mod de utilizare: cititi intregul prospect inainte de a face testul. Dezinfectati-va bine mainile inainte de utilizare! Deschideti pachetul ce contine dispozitivul de colectare a mostrei si scoateti-l din pachet. Introduceti incet tot capatul moale al dispozitivului de colectare aproximativ 2 cm intr-o nara. Folosind presiune medie, frecati usor dispozitivul intr-o miscare circulara in jurul interiorului narii dvs. de 4 ori timp de 15 secunde. Repetati aceeasi procedura cu acelasi dispozitiv in cealalta nara.

  Deschideti capacul sau filmul de aluminiu al tubului ce contine solutia lichida. Capatul moale al dispozitivului de colectare a mostrei este afundat sub nivelul lichidului solutiei lichide pentru probe dupa colectare. In solutie, rotiti dispozitivul si strangeti marginea tubului, repetand aceasta actiune de trei ori. Capatul moale al dispozitivului de colectare a mostrei trebuie sa fie tinut in solutie cel putin 15 secunde. Apasati capatul moale al dispozitivului de trei ori pe peretele intern al tubului. Apoi puneti dispozitivul in punga de deseuri. Inchideti tubul ce contine solutia tampon cu capacul furnizat. Picurati mostra pe caseta de testare de indata ce este posibil, dar cel tarziu la o ora dupa procesul anterior. Daca nu faceti testul intr-o ora de la colectarea mostrei, rezultatul testului va fi considerat invalid. Testul trebuie sa fie facut la temperatura camerei (15°C-30°C). Inainte de a face testul, asigurati-va ca atat cartusul testului cat si solutia lichida de probe sunt la temperatura camerei. Scoateti caseta de testare din punga sigilata si puneti caseta de testare pe o suprafata plata. Picurati 2 picaturi de mostra ce contine lichid preparat conform celor descrise la pasul anterior in gaura pentru mostra (etichetata S). Setati un cronometru pentru 15 minute. Rezultatul poate fi citit in 15 minute de la picurarea lichidului ce contine mostra pe caseta.

  Conditii de pastrare: testul este stabil timp de 2 ani daca toate piesele sunt depozitate in pungi sigilate la temperaturi de +20°C pana la 30°C si daca ambalajul tuturor dispozitivelor este nedeschis si nedeteriorat. Testul trebuie depozitat intr-o punga sigilata pana la utilizare.

  Kitul contine:

  - caseta de testare;

  - solutie tampon pentru probe;

  - dispozitiv de colectare mostra;

  - instructiuni pentru utilizare.

  Prezentare: cutie x 1 bucata.  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent