Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Impruvis Probiotics Fast Melt - 10 plicuri

  Producator: Bifodan
  SKU: 19950400
  Disponibilitate: In stoc
  40,00 Lei
  Prețul tău: 36,00 Lei
  i h

  Impruvis Probiotics Fast Melt

  Flora intestinală poate fi serios afectată în timpul tratamentelor cu antibiotic, în timpul calatoriilor sau când organismul este expus la agenți patogeni. Protecția imunitară scade, apar raceli frecvente și infecții respiratorii, care includ printre altele: febra, tuse, dureri de cap etc.

  Impruvis Probiotics Fast Melt acționează la nivelul întregului tract intestinal. Tulpinile din Impruvis:

  - au o aderență excelentă la pereții intestinali, stimulând multiplicarea bacteriilor benefice și restaurarea florei intestinale normale;

  - ajută la reducerea numarului, severității și duratei infecțiilor respiratorii;

  - refac flora intestinală afectată de consumul de antibiotice.

  Indicatii:

  - infecții gastro-intestinale, definite ca diaree cu > 3 scaune apoase în 24h, cu sau fără episoade vomitive;

  - infecții respiratorii: de tract superior (rinite, faringite, otite, răceli comune), de tract inferior (pneumonii, bronșite, bronșiolite).

  Compozitie: Bifidobacterium lactis BL-04 - 6 x 109 UFC, Lactobacillus rhamnosus GG - 3 x 109 UFC, (UFC - unitati formatoare de colonii).

  Mod de administrare:

  • pentru copii cu vârsta de peste 1 an și adulți - 1 plic Fast Melt pe zi (1g). În caz de nevoie imediată, 2 plicuri pe zi.

  Se deschide plicul, se pune pulberea direct în cavitatea bucală, fără a fi nevoie de apă. Se dizolvă instantaneu pe limbă. Alternativ, se poate pune pulberea pe mâncare. Se poate administra pe perioade lungi de timp pana la 1 an.

  În cazul folosirii de antibiotice în paralel, se recomandă administrarea plicului Impruvis cu 2-3 ore înainte sau la 2-3 ore după tratamentul cu antibiotic. Administrarea trebuie să continue timp de 5 zile după terminarea tratamentului cu antibiotic.

  Fast Melt este o formă inovatoare, foarte ușor de administrat atât pentru copii cât și pentru adulți. Se dizolvă instantaneu pe limbă. Nu este nevoie de apă. Alternativ, se poate pune pulberea în mâncare.

  Prezentare: cutie x 10 plicuri.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent