Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Hylo Care - picaturi oftalmice - 10ml

  Producator: Ursapharm
  SKU: 7477612
  Disponibilitate: In stoc
  95,00 Lei
  Prețul tău: 85,50 Lei
  i h

  Hylo Care

  Hylo Care este indicat în leziuni epiteliale, proceduri chirurgicale și în cazul ochiului uscat, fie evaporativ sau prin deficit apos. Combinația dintre dexpantenol și acid hialuronic cu greutate moleculară mare oferă o protecție optimă a suprafeței oculare.

  Beneficii:

  - dexpantenol stimulează regenerarea suprafeței oculare afectate;

  - stimulează vindecarea leziunilor epiteliale;

  - calmează rapid toate simptomele neplăcute ale ochiului uscat și protejează împotriva efectelor inflamației suprafeței oculare.

  Compozitie: 1ml de Hylo Care conţine 1mg de hialuronat de sodiu, dexpantenol, acid citric anhidru, citrat de sodiu şi apă pentru preparate injectabile.

  Atentionari: Hylo Care nu ar trebui folosit dacă aveţi hipersensibilitate la unul dintre ingredientele acestuia. Dacă folosiţi şi alte picături pentru ochi, trebuie să păstraţi un interval de 30 de minute între aplicări şi Hylo Care trebuie întotdeauna să fie administrat ultimul. Unguentele oftalmologice ar trebui aplicate întotdeauna după folosirea Hylo Care. În cazuri foarte rare au fost raportate reacţii de hipersensibilitate, precum senzaţii de arsură sau lăcrimare excesivă, care au dispărut imediat după întreruperea utilizării dispozitivului Hylo Care. Hylo Care este compatibil cu lentilele de contact, însă după aplicarea lentilelor de contact, se recomandă alocarea unui interval de 30 de minute, înainte de administrarea picăturilor, pentru a evita reacţiile de intoleranţă ce pot să apară din cauza interacţiunii dintre soluţiile de îngrijire a lentilelor de contact şi Hylo Care. Pe baza cunoştinţelor actuale, nu există restricţii pentru utilizarea Hylo Care la copii şi femei însărcinate sau cele care alăptează.  A se păstra la temperaturi sub 25°C. Hylo Care poate fi folosit timp de 6 luni de la desigilare. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

  Mod de administrare: Hylo Care trebuie să fie folosit în funcţie de starea dumneavoastră şi de instrucţiunile primite de la oftalmolog sau farmacist. În general, instilaţi o picătură de Hylo Care, de trei ori pe zi, în fiecare ochi. Dacă este necesar, puteţi utiliza dispozitivul mai frecvent. Dacă aplicaţi Hylo Care mai mult de 10 ori pe zi, trebuie să consultaţi un medic oftalmolog. Hylo Care este potrivit pentru tratamente de lungă durată.

  Prezentare: flacon x 10 ml.

   

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent