Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Cryopharma Clasic - 50ml Hipocrate

  Producator: Perrigo
  SKU: 6422152
  Disponibilitate: In stoc
  70,99 Lei
  i h

  Cryopharma este o formă de crioterapie care ucide virusul şi înlătură veruca prin îngheţarea ei. Este aceeaşi metodă pe care o folosesc şi medicii pentru îndepărtarea verucilor. Pe post de agent de răcire ei folosesc nitrogenul lichid la o temperatură de -91ºC.

  Agentul de răcire este diferit şi constă într-un amestec de dimetileter şi propan (DMEP). Amestectul este foarte eficient în îngheţarea verucilor, la o temperatură de -57 grade Celsius.

  Studiile ştiinţifice au comparat nitrogenul lichid cu DMEP pentru tratamentul verucilor. Între aceste două metode nu a fost constatată nici un fel de diferenţă în privinţa eficienţei, toleranţei sau siguranţei.

  Cu ajutorul Cryopharma, se pot îndepărta verucile vulgare şi verucile plantare eficient, sigur şi rapid, la momentul care vă convine cel mai bine, prin intermediul unei metode de îngheţare folosită şi de medici.

  Cryopharma îngheaţă complet veruca într-un singur tratament, făcând ca ea să cadă singură într-un interval cuprins între zece şi 14 zile. În acel moment, pielea sănătoasă s-a format deja dedesubt. Produsele tradiţionale fără prescripţie medicală pentru îndepărtarea verucilor funcţionează pe baza acidului salicilic. În cazul lor este necesar tratament zilnic şi poate dura până la 12 săptămâni să se îndepărteze o singură verucă.

  Cryopharma foloseste aceeasi tehnologie de inghetare pe care o aplica si medicii. Este un tratament rapid, eficient si sigur, care va permite sa inlaturati verucile fara sa mai fiti nevoiti sa mergeti la doctor pentru asta.

  Cryopharma ingheata pe loc veruca. Cand presati aplicatorul de spuma pe veruca, veti observa ca pielea poate deveni alba si veti simti o usoara senzatie ca de intepatura, rezultat al procesului de inghetare. Culoarea normala a pielii va reveni dupa indepartarea aplicatorului de spuma. Senzatia de intepatura se va diminua si va disparea complet in decurs de cateva ore.

  Dupa dezghetarea zonei care a fost inghetata, ea poate deveni rosie. Ca rezultat al procesului de inghetare, va aparea sub veruca, in decurs de cateva zile, o vezicula deseori imposibil de reperat cu ochiul liber. In mod normal, veruca astfel tratata va disparea sau cadea treptat pe parcursul urmatoarelor cateva zile, scotand la iveala pielea sanatoasa de dedesubt.

  Compozitie: Cryopharma dozeaza un amestec de dimetil de eter si propan intr-un aplicator cu spuma, la o temperatura de -57ºC.

  Mod de utilizare: in majoritatea cazurilor, este suficient un singur tratament. La cateva zile dupa tratamentul cu Cryopharma, verucile cad. Verucile vechi sau de mari dimensiuni pot necesita mai mult de un tratament. Daca veruca sau parte din ea nu a cazut la 14 zile distanta de primul tratament, puteti aplica din nou Cryopharma. Folositi fiecare aplicator cu spuma doar pentru un singur tratament, apoi aruncati-l.

  • Pasul 1: tineti capatul verde al aplicatorului cu spuma intre index si degetul mare si apasati pana la aparitia unei mici deschizaturi. Impingeti aceasta deschizatura pe capatul aplicatorului, pana cand capatul aplicatorului nu se mai vede.

  • Pasul 2: tineti recipientul cu aerosoli in pozitie verticala, departe de corpul dumneavoastra si sursele electrice. Plasati aplicatorul cu spuma si dispozitivul in care e montat in deschizatura din varful recipientului, in asa fel incat aplicatorul cu spuma sa nu mai fie vizibil. Tinand recipientul cu o mana de la baza, presati ferm dispozitivul in care e montat aplicatorul cu cealalta mana, timp de 3 secunde (numarati de la 21 la 23). Veti auzi un fasait in timp ce apasati. Inlaturati dispozitivul cu aplicatorul cu spuma din dreptul valvei. Aplicatorul cu spuma e plin cu lichid rece si va avea loc un proces de condensare. Condensarea e inofensiva.

  • Pasul 3: imediat dupa ce inlaturati dispozitivul din dreptul valvei, presati usor aplicatorul cu spuma pe veruca. Asigurati-va ca exista contact permanent cu veruca.

  Aplicatorul cu spuma trebuie mentinut pe zona afectata cateva secunde. Ca rezultat al procesului de inghetare veti experimenta o usoara senzatie ca de intepatura. Dupa tratarea verucii, asteptati 2 minute inainte sa folositi un servetel pentru indepartarea aplicatorului cu spuma din dispozitiv. Aruncati aplicatorul cu spuma dupa fiecare folosire. Nu refolositi aplicatorul cu spuma sau atingeti varful acestuia cu mana goala, pentru a va asigura ca nu veti reinfecta pielea cu virusul verucii.

  Prezentare: cutie x 1 creion.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent