Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Hepatoprotect Regenerator Forte - 28 capsule moi Biofarm

  Producator: Biofarm
  SKU: 16270725
  Disponibilitate: In stoc
  28,99 Lei
  i h

  Cea mai mare concentratie de fosfolipide esentiale - 850mg

  Ficatul reprezintă uzina organismului în care au loc o serie de reacții chimice și prezintă numeroase funcții biologice indispensabile vieții. Rolurile ficatului includ atât prelucrarea elementelor nutritive într-o formă pe care celulele corpului le pot utiliza în mod optim, cât şi eliminarea toxinelor potenţiale înainte ca acestea să provoace daune grave în alte părţi ale organismului. Astfel, în timp ce ficatul protejează organismul de marea majoritatea a toxinelor ingerate, va suporta din plin forţa distructivă a acestora. Fosfolipidele se găsesc în membrana celulară a hepatocitului (celula hepatică) și ajută la întreținerea și regenerarea hepatică. Fosfolipidele esenţiale din produsul Hepatoprotect® Regenerator Forte sunt de natură exogenă și conțin colină. Aceasta contribuie la menținerea funcției normale a ficatului.

  Indicatii: fosfolipidele esenţiale din compoziţie susţin regenerarea membranei celulei hepatice, etapă esenţială în procesul de înreţinere şi regenerare hepatică.

  Compozitie: o capsulă moale conţine 850mg fosfolipide esențiale (din lecitină din soia/Glycine hispida), masă gelatinoasă (gelatină, glicerol, apă purificată, sorbitol lichid parțial deshidratat, conservant - para-hidroxibenzoat de metil), agent de încărcare - ulei rafinat de soia.

  Mod de administrare: adulţi şi copii de peste 12 ani - câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de lichid (de exemplu, un pahar cu apă de 200ml).

  Atentionari: suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință înainte de data expirării înscrisă pe ambalajul produsului. Persoanele care se cunosc cu alergie la soia sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului nu trebuie să utilizeze acest produs. Nu aruncaţi niciun supliment alimentar pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi suplimentele alimentare pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

  Prezentare: cutie x 28 capsule moi.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent