Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Feminella - 10 ovule vaginale Angelini

  Producator: Angelini
  SKU: 19968451
  Disponibilitate: In stoc
  50,00 Lei
  Prețul tău: 45,00 Lei
  i h

  Ovulele vaginale Feminella hidratează mucoasa vaginală în uscăciunea vaginală cauzată de schimbările hormonale apărute în diferite etape de vârstă, în mod special în timpul menopauzei, după naştere, în timpul alăptarii sau în timpul tratamentelor de chimio sau radioterapie. Datorită proprietăţilor sale de hidratare, ovulele vaginale Feminella atenuează simptomele care însoţesc atrofierea vaginală, de tipul pruritului (mâncărimii), senzaţiei de arsură, tensiunii sau disconfortului în timpul actului sexual. 

  Compoziţie: un ovul vaginal (greutate totală: 1,7g) conţine hialuronat de sodiu 5mg; vitamina E sintetică 10mg; extract de Centella Asiatica 60mg; nalbă 60mg; muşeţel 60mg; ulei de arbore de ceai 2mg; dioxid de silicon coloidal 20mg; gliceride semisintetice 1483mg.

  Mod de administrare: utilizaţi 1 ovul vaginal pe zi, timp de 10 zile sau conform recomandării medicului dumneavoastră.

  • Pentru tratamentul uscăciunii vaginale în timpul menopauzei - doza iniţială: 1 ovul vaginal zilnic pentru 10-20 zile. Doza de întreţinere: 1 ovul vaginal de două ori pe săptămână.

  Mod de aplicare: ovulele vaginale Feminella sunt numai pentru uz vaginal. Se scoate un ovul din folie. Prindeţi filmul de plastic între degetul mare şi arătător cu ambele mâini şi trageţi încet deoparte. Îndepărtaţi cu grijă ovulul din filmul de plastic. Împingeţi delicat ovulul cu un deget în interiorul vaginului, cât mai în profunzime. De preferat aplicaţi ovulul înainte de culcare.

  Contraindicaţii: hipersensibilitate sau alergie cunoscută sau posibilă la unul dintre componenţi.

  Atenţionări: se vor depozita sub 25ºC, protejate de umiditate şi lumină ţinând blisterul în cutia de carton. Nu utilizaţi concomitent cu alte ovule vaginale (de ex. contraceptive vaginale) sau prezervative. Nu utilizaţi în timpul menstruaţiei sau în cazul unor scurgeri vaginale abundente. În timpul sarcinii produsul poate fi utilizat urmând instrucţiunile doctorului. Utilizarea ovulelor o lungă perioadă de timp poate conduce uneori la reacţii de hipersensibilitate. În asemenea cazuri se va întrerupe tratamentul şi se va consulta medicul. Ovulele vaginale nu trebuie utilizate după data de expirare care este imprimată pe ambalaj. Spălaţi mâinile cu atenţie înainte de utilizare. Administraţi ovulele vaginale imediat după scoaterea din blister. Nu utilizaţi produsul dacă blisterul a fost deteriorat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

  Prezentare: cutie x 10 ovule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent