Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  fares ulei tea tree x 10ml

  Producator: Fares
  SKU: 11707917
  Disponibilitate: In stoc
  17,50 Lei
  i h

  Ti tree (sau tea tree) este un arbore din familia Melaleuca, nativ din Australia. Numele său nu are nici o legătură cu cel al arborelui de ceai (Camelia Thea). Aborigenii australieni folosesc de sute de ani frunzele de ti tree pentru piele.

  Ti tree a fost adus în Europa în jurul anului 1927, când proprietăţile sale au fost rapid recunoscute. În timpul celui de-al doilea Război Mondial, uleiul esenţial de ti tree a fost inclus în trusele militare de prim-ajutor pentru trupele care luptau în zonele tropicale.

  Uleiul esenţial de ti tree este un aliat preţios al sistemului imunitar în apărarea organismului. Utilizat sub formă de comprese este eficient contra înţepăturilor de insecte, precum şi pentru menţinerea sănătăţii pielii. Uleiul esenţial de ti tree împrospătează, revitalizează, conferă mulţumire şi împlinire. Uleiul este un ingredient frecvent utilizat în săpunuri, deodorante, dezinfectante, precum şi în practica chirurgicală şi dentară.

  Compozitie: ulei esenţial de ti tree (Melaleuca alternifolia), care conţine terpineol, cineol, pinen, terpinen.  

  Mod de administrare:

  Uz intern: 3-5 picături de ulei esențial de 3 ori pe zi, amestecate cu o linguriță de miere. În cazul diabeticilor, administrarea se face pe o bucățică de pâine. Uleiul se administrează timp de 7-14 zile. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.

  • Uz extern: inhalații, aromaterapie, masaj, în apa de baie, comprese sau ca soluție otică.

  Atenționări: uleiul esențial de ti tree se folosește întotdeauna diluat! Nu se recomandă femeilor însărcinate și mamelor care alăptează și în caz de hipersensibilitate la ti tree. Evitați supradozarea, abuzul și contactul cu ochii.

  Prezentare: flacon x 10ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent