Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  fares ulei eucalipt x 10ml

  Producator: Fares
  SKU: 11708671
  Disponibilitate: In stoc
  17,00 Lei
  i h

  Utilizare pentru trup şi suflet

  Uleiul esenţial de eucalipt are efect răcoritor şi de împrospătare asupra corpului. Utilizat în candelă, este un excelent purificator pentru aerul din cameră. Uleiul esenţial de eucalipt linişteşte stările emoţionale intense şi ajută la creşterea puterii de concentrare.

  Compozitie: ulei esenţial de eucalipt (Eucalyptus globulus), care conţine: 1,8-cineol, pinen, camfen, felandren.

  Mod de administrare:

  Uz intern: 3-5 picături de ulei esenţial de 3 ori pe zi, amestecate cu o linguriţă de miere. În cazul diabeticilor, administrarea se face pe o bucăţică de pâine.
  Uleiul se administrează timp de 7-14 zile. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.

  • Uz extern:

  - inhalaţii: 3-4 picături de ulei esenţial se pun într-un litru de apă fierbinte. Se inspiră timp de 10-15 minute stând aplecat peste vas cu capul acoperit cu un prosop.

  - candela de aromaterapie: 5-6 picături în apă. Se va avea grijă ca atâta timp cât lumânarea este aprinsă farfurioara să nu rămână fără apă.

  - masaj: 1-2 picături de ulei esenţial se amestecă cu 10ml ulei gras (măsline, sâmburi de struguri, etc.). După masaj uleiul nu trebuie îndepărtat prin spălare timp de 6-8 ore.

  - baie: 5-7 picături de ulei esenţial se pun direct în apa de baie, sau se pot dilua cu aproximativ două linguriţe de ulei gras (cum ar fi migdale dulci, jojoba, floarea-soarelui presat la rece sau ulei de susan) sau chiar lapte. Dacă adăugaţi uleiuri esenţiale în apă prea devreme, sau în apa prea fierbinte, o mare parte se va evapora. Baia se face timp de 15-20 minute.

  - comprese: se pun 2 picături ulei esenţial la 100ml apă pentru suprafeţe mici şi 6-8 picături la 300-400ml apă pentru suprafeţe mari. Se amestecă, apoi se înmoaie o bucată de tifon sau şervet de bumbac, se stoarce, se aşează pe zona dorită şi se acoperă cu un prosop. Se menţine compresa maxim o oră. Procedeul se repetă de 2-3 ori pe zi.

  Prezentare: flacon x 10ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent