Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  fares plantusin calmant x 30 comprimate de supt

  Producator: Fares
  SKU: 16268881
  Disponibilitate: In stoc
  21,99 Lei
  i h

  Combate rapid tusea uscată, iritativă

  Extractul de rădăcină de nalbă acționează ca un balsam cu rol emolient și protector la nivelul gâtului. Uleiurile esențiale de fenicul și anason reduc spasmele din timpul tusei, ușurând respirația. Recomandat și persoanelor fumătoare.

  Comprimate indicate și în caz de expunere la aer uscat, aer condiționat și fum de țigară. Rezultate rapide de la prima administrare. Comprimatele acționează rapid și eficient asupra mucoasei faringelui. Creează un strat protector cu rol calmant la nivelul acesteia.

  Beneficii:

  - efect emolient, balsamic asupra mucoaselor uscate şi iritate ale tractului respirator, contribuind la instalarea unei senzaţii confortabile la acest nivel;

  - susţine fluidizarea şi eliminarea secreţiilor bronşice;

  - ajută la reducerea inflamaţiilor la nivelul mucoaselor tractului respirator;

  - contribuie la combaterea microorganismelor potenţial patogene la nivelul tractului respirator;

  - contribuie la împrospătarea şi uşurarea respiraţiei.

  Compozitie: zahăr, extracte moi de scaiul vântului (Eryngii campestri herba), flori de ciuboţica cucului (Primulae flos), rădăcină de nalbă (Althaeae radix), lichen de piatră (Lichen Islandicus) 100mg; uleiuri esenţiale de eucalipt (Eucalypti aetheroleum), pin (Pini aetheroleum), fenicul (Foeniculi aetheroleum), anason (Anisi aetheroleum); coada şoricelului (Millefolii aetheroleum) 30mg; tinctură de propolis 20mg; excipienţi (agent de încărcare: lactoză, agent de curgere: stearat de magneziu, aerosil).

  Scaiul vântului conţine saponine triterpenice care contribuie la colectarea şi eliminarea secreţiilor bronşice, la calmarea contracţiilor musculaturii netede a tractului respirator, fiind benefic pentru calmarea mucoasei uscate a gâtului şi pentru ameliorarea disconfortului respirator. 

  • Ciuboţica cucului este o plantă care a constituit un important remediu încă de la începuturile medicinei. Conţine flavonoide şi saponine triterpenice, acestea imprimându-i un efect de fluidizare şi eliminare a secreţiilor bronşice având o acţiune benefică în cazul iritaţiilor și a disconfortului respirator. 

  • Nalba mare este o plantă cu un conţinut bogat de mucilagii, cu efect emolient, balsamic, asupra mucoaselor uscate şi iritate ale tractului respirator, contribuind la instalarea unei senzaţii confortabile la acest nivel. 

  • Lichenul de piatră conţine mucilagii, glucani, acizi aromatici şi alifatici. Farmaciile daneze erau familiarizate cu el încă din 1673, acestea vorbind favorabil despre efectele sale în problemele respiratorii. Prezintă efect demulcent datorită polizaharidelor; acizii organici amari au efect de combatere a microorganismelor potenţial patogene.

  • Azulenele din uleiul esenţial de coada şoricelului au proprietăţi calmante locale şi ajută la refacerea structurii normale şi la menţinerea sănătăţii mucoaselor. 

  • Uleiul esenţial de eucalipt are ca şi componentă principală 1,8-cineolul, sau eucaliptolul, care este un agent recunoscut cu efecte demonstrate în studii ştiinţifice de fluidizare şi eliminare a secreţiilor bronşice, de împrospătare a respiraţiei. 

  • Uleiul esenţial de pin a fost admis în Pharmacopoeia of the Throat Hospital, Londra în 1872. Astăzi se cunosc efectele sale de fluidizare a secreţiilor bronşice, de optimizare a fluxului sangvin mărit în zone ale mucoaselor respiratorii şi un efect uşor de combatere a microorganismelor potenţial patogene.

  • Uleiurile esenţiale de feniculul şi anason, bogate în trans-anetol, imprimă efecte de optimizare a contracţiilor musculaturii netede a tractului respirator, de fluidizare a secreţiilor bronşice, de eliminare a acestora, şi de combatere a microorganismelor potenţial patogene. 

  • Propolisul este considerat una din cele mai eficiente substanţe naturale în combaterea microorganismelor, având un spectru larg; pe lângă aceasta, propolisul susţine procesele naturale de apărare ale organismului, contribuie la calmarea iritaţiilor şi la reducerea senzaţiilor de disconfort local, susţine procesele de refacere a structurii normale a mucoaselor.

  Mod de administrare:

  Copii 3-6 ani: câte 1/2 comprimat de 3 ori pe zi.

  Copii 6-12 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi.

  Copii peste 12 ani si adulţi: câte 1 comprimat de 5-6 ori pe zi.

  Comprimatele de supt se ţin în cavitatea bucală până se topesc; nu se mestecă şi nu se înghit întregi. După administrare, timp de 30 de minute nu se consumă alimente sau lichide. Durata curei: 5-10 zile.

  Atentionari: nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Nu se recomandă în caz de intoleranţă la lactoză, diabet şi de alergie la produsele apicole.

  Sarcina si alaptare: nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

  Efecte secundare si interactiuni: la dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.

  Asocieri recomandate: pentru eliminarea disconfortului respirator comprimatele de supt Plantusin se pot asocia cu capsule Biosept, Biomicin, Biomicin forte, produsele din gama Hapciu, sirop Plantusin, sirop Plantusin forte, ceai Plantusin, ceai P-Pulmonar. În caz de disconfort la nivelul gâtului, produsul se poate asocia cu comprimatele de supt Plantusin pentru gât.

  Prezentare: cutie x 30 comprimate de supt.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent