Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  fares glicostat x 60 capsule

  Producator: Fares
  SKU: 11707573
  Disponibilitate: In stoc
  32,99 Lei
  i h

  Susţine metabolismul glucidic - Susţine funcţiile pancreasului

  Beneficii:

  - susţine metabolismul glucidic prin creşterea utilizării celulare a glucozei şi stimularea eliberării de insulină;

  - susţine buna funcţionare a pancreasului endocrin;

  - imbunătăţeşte vascularizaţia pancreasului;

  - stimulează formarea celulelor beta-pancreatice;

  - antioxidant.

  Compozitie: extract uscat de fructe de castravete amar (Momordicae fructus) standardizat în min. 8% polipeptide 235mg, seminţe de schinduf (Foenugraeci semen),eExtract uscat de frunze de măslin (Oleae folium) standardizat în min. 10% oleuropeină, rădăcină de ginseng (Ginseng radix), extract total uscat 10:1 de frunze de dud (Mori folium) 23,5mg, frunze de Gymnema sylvestre.

  Castravetele amar (Momordicae fructus), intră în mod uzual în alimentaţia zilnică a populaţiilor din zonele subtropicale şi tropicale din India, Nepal, China, Africa, Mexic, etc. Susţine metabolismul glucidic prin creşterea utilizării celulare a glucozei şi stimularea eliberării de insulină. De asemenea, susţine creşterea numărului celulelor beta-pancreatice producătoare de insulină.

  Frunzele de dud contribuie la menţinerea unui metabolism echilibrat al carbohidraţilor în organism; poate stimula producţia de insulină şi reduce rata de descompunere a polizaharidelor.

  Frunzele de măslin ajută la menţinerea unui echilibru fiziologic de glucide în organism.

  Rădăcina de ginseng contribuie la un metabolism normal al glucozei şi ajută la menţinerea unui nivel normal de glucoză, ca parte a unui stil de viaţă sănătos.

  Seminţele de schinduf favorizează metabolizarea glucozei și menținerea valorilor normale ale glicemiei.

  Frunzele de Gymnema sylvestre acţionează prin creşterea secreţiei de insulină, stimularea regenerării celulelor beta-pancreatice, creşterea utilizării glucozei şi inhibarea absorbţiei de glucoză la nivel intestinal.

  Mod de administrare: 

  • Copii 6-12 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, imediat după mesele principale.

  • Copii peste 12 ani si adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, imediat după mesele principale.

  Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului. Administrarea se face á la long.

  Atentionari: nu se recomandă copiilor sub 6 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui. Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

  Prezentare: cutie x 60 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent