Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  fares confort emotional x 60 capsule

  Producator: Fares
  SKU: 12758461
  Disponibilitate: In stoc
  36,50 Lei
  i h

  Ajută la menţinerea unei stări de bine mentale - Favorizează menţinerea calmului în condiţii de stres

  Beneficii:

  - favorizează menţinerea calmului în condiţii de stres;

  - linişteşte stările de agitaţie nervoasă şi iritabilitate;

  - imbunătăţeşte starea emoţională şi ajută la menţinerea unei stări de bine mentale;

  - adaptogen (creşte capacitatea organismului de a se adapta la stres şi suprasolicitări),

  - benefic în cazul unui stil de viaţă solicitant, în perioade de suprasolicitare mentală şi/sau psiho-emoţională, pentru echilibrarea sistemului nervos vegetativ şi pentru menţinerea stării de calm şi bună dispoziţie;

  - imbunătăţeşte calitatea somnului - nu produce somnolenţă.

  Compozitie: passiflora (Passiflorae herba) 97,5mg; frunze de lemon verbena (Lippiae citriodorae folium); roiniţă (Melissae herba) 78mg; extract uscat de sunătoare (Hyperici herba) standardizat în min.0,3% hipericină; extract uscat de Rhodiola rosea standardizat în min. 3% rosavină şi salidrozidă 58,5mg. Învelișul capsulei este pe bază de gelatină animală. 

  Passiflora, numită şi floarea pasiunii, este folosită datorită proprietăţilor calmante, fiind utilă pentru reducerea stărilor de stres şi agitaţie mentală, iritabilitate, tensiune nervoasă, pentru reducerea emotivităţii; susţine abilitatea de relaxare şi un somn odihnitor, fără să producă dependenţă.

  • Sunătoarea, prin reducerea nivelului de stres psihic contribuie la echilibrarea balanţei emoţionale, ajutând la îmbunătăţirea semnificativă a stării generale. 

  • Roiniţa are efect calmant, reduce agitaţia mentală şi stresul, îmbunătăţeşte atenţia şi concentrarea.

  • Lemon verbena, originară din America de Sud, a fost introdusă în Europa în secolul XVII. Datorită proprietăţilor sale relaxante este de ajutor în stările tensionale, de stres şi de iritabilitate, contribuind la obţinerea unui somn odihnitor. 

  • Rhodiola rosea are efect de echilibrare emoţională susţinând o stare psihică pozitivă, efect adaptogen, îmbunătăţeşte rezistenţa la stres şi oboseală. Studiile ştiinţifice au demonstrat capacitatea ei de a creşte nivelul de serotonină şi dopamină (neurotransmiţători cu efect euforizant, care induc starea de bine şi bună dispoziţie).

  Mod de administare: 

  Copii 10-16 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, între mese.

  • Copii peste 16 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese. Dacă este nevoie de un efect mai puternic se administrează până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

  Durata curei: 2-4 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

  Atentionari: nu se recomandă în hipotiroidism, copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

  Sarcina si alaptare: femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte o capsulă de 2-3 ori pe zi timp de 2 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.

  Efecte secundare si interactiuni: acest produs potenţează efectul barbituricelor. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

  Ascocieri recomandate: pentru o mai bună adaptare la stres şi obţinerea unei stări de calm şi relaxare se pot face cure alternative de câte 3 luni cu capsule Antistres, sau se pot asocia cu ceai Relaxant, sau ceai Antistres, sau ceai Tonic nervos. Pentru îmbunătăţirea calităţii somnului acest produs se poate asocia cu capsule Noapte bună, ceai Noapte bună sau ceai Somn liniştit.

  Prezentare: cutie x 60 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent