Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Dr. Phyto Laridep spray oral solutie - 30ml

  Producator: Dr. Phyto
  SKU: 16264407
  Disponibilitate: In stoc
  39,99 Lei
  i h

  Laridep spray oral conține un complex unic de fitoextracte standardizate pentru un efect antiinflamator, antiseptic, emolient și de apărare a mucoasei orofaringiene, fiind indicat în tratamentul inflamațiilor tractului orofaringian.

  Indicat in prevenția și tratamentul inflamațiilor tractului orofaringian: faringite și laringite, amigdalite, stomatite, afte, herpangine, gingivite.

  Beneficii:

  - reduce inflamația mucoasei orofaringiene;

  - inhibă multiplicarea virusurilor prin formarea unui film protector la nivelul mucoasei;

  - calmează durerea și senzația de uscăciune cauzate de inflamație;

  - regenerează mucoasa orofaringiană.

  Compozitie: echinacea (Echinacea angustifolia)/(8-10/1); cimbru de cultură (Thymus vulgaris)/(4:1); propolis; acerola (Malpighia punicifolia)/(2-3:1); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), hialuronat de sodiu.

  Laridep spray oral nu conține alcool, alergeni și gaz propulsor.

  Echinacea prin polizaharidele conținute cresc capacitatea de apărare a organismului împotriva virusurilor și a bacteriilor prin stimularea nonspecifică a sistemului imunitar (activarea fagocitozei și stimularea fibroblastelor). Proprietățile antibacteriene sunt datorate prezenței echinacosidelor, cu acțiune bacteriostatică și antifungică dovedită. Efectele antivirale și antibacteriene se explică și prin inhibarea hialuronidazei, reducând astfel caracterul invaziv al microorganismelor patogene.

  Lemnul-dulce conține glicirizină, o saponină cu acțiune antiinflamatoare și imunomodulatoare: stimulează fagocitoza realizată de neutrofile și crește producția de interferon gamma, fiind indicat în tratamentul bolilor inflamatorii. Are și acțiune emolientă și spasmolitică, calmând mucoasa iritată.

  Hialuronatul de sodiu este un polizaharid, având ca principală acțiune aceea de a se lega și a reține mari cantități de apă: așa se explică acțiunea sa hidratantă la nivelul mucoasei cavității bucale, care contribuie la ameliorarea senzației de uscăciune cauzate de stările inflamatorii ale tractului orofaringian. Formează un film protector la suprafața mucoasei care duce la inhibarea aderenței virale și a pătrunderii în celule.

  Propolisul are acțiune antiinflamatoare, dezinfectantă și antivirală, utilă în faringite și amigdalite. Are acțiune antiinflamatoare - inhibă eliberarea de prostaglandine și leukotriene și stimulează acțiunea macrofagelor. Are acțiune antivirală demonstrată împotriva gripei, a virusului herpes simplex și a adenovirusului, precum și acțiune bacteriostatică și bactericidă împotriva unor stafilococi și streptococi. Crește rezistența organismului la virusuri și bacterii prin stimularea sintezei de anticorpi și a activității leucocitelor și macrofagelor.

  Cimbrul de cultură conține flavonoide, cu acțiune spasmolitică, triterpene, cu acțiune antiinflamatoare, și uleiuri volatile, cu efect antimicrobian.

  Acerola conține o cantitate crescută de vitamina C, cu proprietăți antioxidante puternice, comparativ cu varianta sintetică; carotenoidele și flavonoidele conținute au biodisponibilitate crescută, potențând astfel acțiunea antioxidantă. Vitamina C stimulează proliferarea și activitatea limfocitelor și chemotactismul neutrofilelor, îmbunătățind imunitatea fiziologică.

  Mod de administrare:

  Copii 3 luni-3 ani: 1 pulverizare de 3 ori pe zi, la o oră distanță de mese;

  Copii peste 3 ani: 2 pulverizări de 3 ori pe zi, la o oră distanță de mese;

  Adulți: 4 pulverizări de 3 ori pe zi, la o oră distanță de mese.

  În faza acută, în primele două zile, se recomandă administrarea produsului din oră în oră.

  Prezentare: flacon x 30ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent