Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide
  SKU: 7501317
  Disponibilitate: In stoc
  145,99 Lei
  i h

  Cebrium este un supliment alimentar obtinut printr-un proces de productie complex din proteine naturale. Cei 14 aminoacizi care se gasesc in compozitia Cebrium sprijina abilitatile mentale, sustin cresterea capacitatii de concentrare, diminueaza afectarile usoare ale memoriei si amelioreaza deficitul de atentie aparut fara cauza patologica. Cebrium este solutia ideala pentru adultii care trec prin perioade de efort intelectual sustinut, care se confrunta constant cu situatii stresante, surmenaj si chiar forme usoare de anxietate si depresie. 

  Pentru a obtine cele mai bune rezultate este necesara administrarea unei capsule de Cebrium pe zi intre mesele principale, evitand asocierea cu proteinele. Efectele pozitive ale curei cu Cebrium se observa dupa o luna de administrare.

  Aminoacizi precum acidul glutamic si acidul aspartic sunt cunoscuti ca neurotransmitatori. Serina, fenilalanina, tirozinametionina si triptofanul sunt necesari pentru producerea altor neurotransmitatori. Valina este deosebit de important pentru buna functionare a celulelor nervoase. 

  Neuronii care sunt protejati si bine hraniti vor avea o structura celulara mai puternica. Aceasta determina optimizarea functionarii retelei neuronale in ciuda factorilor externi daunatori (stres, volum mare de lucru, suprasolicitare) si a procesului natural de imbatarnire.

  Cebrium sprijina eficient abilitatile mentale, fiind recomandat in scaderea capacitatii de concentrare, deficit de atentie, afectarea usoara a memoriei. Este indicat adultilor in perioadele de efort intelectual sustinut, in conditii de stres, surmenaj, forme usoare de anxietate si depresie.

  Puteţi urma o cură cu Cebrium dacă sunteţi:

  - persoană activă, stresată, încărcată de probleme la serviciu şi acasă;

  - student care doreşte să asimileze cât mai mult înainte de exemene;

  - sportiv care doreşte să-şi sporească capacitatea de concentrare în perioada de pregătire şi/sau în timpul competiţiilor;

  - pensionar dornic de a ţine cât mai mult timp minte zilele de naştere ale celor dragi, unde a lăsat cheile casei sau ce are de cumpărat.

  Cebrium nu este un stimulent, nu conţine stimulente, nu are adaos de zahăr, putând fi administrat în deplină siguranţă diabeticilor.

  Cebrium este contraindicat persoanelor cu intoleranţă la lactoză şi fenilcetonurie (conţine fenilalanină).

  Compozitie: 68mg de aminoacizi sub forma de peptone. Acest amestec unic de aminoacizi contine: acid glutamic 14,7%, lizina 10,3%, leucina 10,3%, arginina 10,3%, acid aspartic 10,3%, serina 7,3%, fenilalanina 5,9%, treonina 5,9%, tirozina 5,9%, izoleucina 4,4%, histidina 4,4%, metionina 2,9%, triptofan 1,5%. Capsulele mai contin: lactoza, gelatina, amidon din porumb, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, dioxid de titan,oxid de fier.

  Mod de administrare: 1 capsula pe zi, dimineata, cu un pahar mare de apa.

  Prezentare: cutie x 30 capsule.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent