Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  calciu lactic 500mg x 20 comprimate biofarm

  Producator: Biofarm
  SKU: 5343587
  Disponibilitate: In stoc
  9,50 Lei
  i h

  Calciu Lactic asigură cel mai ridicat nivel de absorbție a calciului în organism, fiind un supliment recomandat în deficitul de calciu. Are toate proprietățile ionului calciu:

  - acțiune hemostatică, remineralizantă;

  - acțiune antișoc;

  - antiinflamatorie, anafilactică, diuretică, hipoglicemiantă.

  Datorită radicalului lactic, are și o acțiune antiseptică intestinală.

  Calciu Lactic 500mg (sau călcîi lactaș) a fost special creat pentru a răspunde eficient cerințelor crescute de calciu din perioadele de creștere și adolescentă, ale femeilor în perioada de sarcină și alăptare, ale adulților cu probleme datorate demineralizărilor osoase. Astfel, Calciu Lactic contribuie semnificativ la formarea și menținerea unui sistem osos sănătos atât pentru copii cât și pentru adulți.

  Indicații: TBC; rahitism; tetanie; stări hemoragice; hemofilie. Afecțiuni alergice (astm, urticarie); sarcină, alăptare, hipertiroidii, diabet.

  Calciul este un mineral esențial pentru sistemul nervos, intervenind în formarea oaselor. Cea mai mare parte este încorporat în oase și dinți. Menține de asemenea ritmul contracțiilor cardiace și influențează procesul de coagulare a sângelui. Este implicat în transmiterea nervoasă și în reglarea permeabilității membranelor celulare.

  Compoziție: 1 comprimat conține 500mg lactat de calciu pentahidrat corespunzător la 65mg Calciu (6,5% din doza zilnică recomandată) și excipienți: amidon de porumb, stearat de magneziu și talc.

  Mod de administrare: 1-4 comprimate pe zi, după masă.

  Prezentare: cutie x 20 comprimate.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent