Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Bebedril - 125ml Pierre Fabre

  Producator: Pierre Fabre
  SKU: 12758036
  Disponibilitate: In stoc
  28,89 Lei
  Prețul tău: 26,00 Lei
  i h

  Ce este siropul Bebedril: siropul Bebedril este un sirop fără zahăr, fără coloranţi şi fără parabeni, cu aromă de căpşuni. Siropul Bebedril calmează iritaţia asociată cu tusea uscată, îmbrăcând mucoasa gâtului cu un înveliș protector și emolient. Siropul Bebedril a fost conceput special pentru a fi administrat bebeluşilor începând cu vârsta de 6 luni şi copiilor de până la 6 ani.

  Cum acţionează: datorită compoziţiei sale, siropul Bebedril formează o peliculă de protecţie şi hidratează gâtul, făcând astfel posibilă calmarea iritaţiei asociate cu tusea uscată, inclusiv pe cea cauzată de anumiţi factori agresivi externi, precum prezenţa fumului de ţigară, a poluării, a prafului, a aerului uscat etc.

  Compoziţie: glicerol, maltitol lichid (E965), hidroxietilceluloză, benzoat de sodiu, acid citric monohidrat, citrat de sodiu, aromă de căpşuni, apă purificată.

  Contraindicaţii: sugari cu vârste până la 6 luni. Alergie la oricare dintre ingrediente. Intoleranţă ereditară la fructoză (fructozemie congenitală) din cauza prezenţei maltitolului, care este transformat în fructoză.

  Atenționări şi precauții speciale pentru utilizare: pentru sugarii cu vârste cuprinse între 6 luni şi 12 luni, se recomandă consultarea medicului.

  În cazul semnelor de agravare asociate cu tusea uscată cum ar fi dificultatea în respiraţie, febra care persistă mai mult de 3 zile, vărsături repetate, dificultăți în alimentație, diaree, modificări comportamentale sau tulburări de somn etc., consultaţi medicul. De fapt, tusea este corelată în general cu o infecţie virală a căilor respiratorii însă poate fi semnul unei afecţiuni care necesită control de specialitate (laringită, pneumonie, astm etc.).

  În caz de contact involuntar cu nasul, ochii sau urechile sugarului/copilului, clătiţi cu soluţie salină normală pentru a îndepărta siropul.

  A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA SUGARILOR/COPIILOR, în special pipeta.

  Informaţii privind administrarea siropului: utilizaţi pipeta de dozaj furnizată în cutie. Introduceţi pipeta în flacon şi trageţi de pistonul alb în afară până la marcajul negru de măsurare pentru a extrage o doză de 5ml.

  Poziţionaţi vârful pipetei în gura sugarului/copilului după ce ați așezat sugarul/copilul astfel încât să evitaţi administrarea greșită a siropului. Apăsaţi lent pe pistonul pipetei, fără să împroşcaţi, astfel încât sugarul/copilul să poată înghiţi siropul.

  Repetaţi operaţiunea, dacă este necesar, respectând dozele indicate mai jos.

  Vârstă

  Dozaj

  Sugari cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 luni

  O doză de 5 ml pentru fiecare administrare

  Sugari /copii cu vârsta cuprinsă între 1 an şi 6 ani

  Două doze de 5ml pentru fiecare administrare

  De 3-4 ori la fiecare 24 de ore dacă este necesar.

  Dacă simptomele persistă timp de mai mult de 3 zile, consultaţi medicul.

  Dacă aţi uitat să administraţi sugarului/copilului dvs. siropul Bebedril la ora stabilită, nu dublaţi doza.

  Respectaţi doza recomandată la fiecare administrare conform vârstei sugarului / copilului dvs.

  Clătiţi pipeta după fiecare utilizare, cu apă rece, prin pomparea pistonului de mai multe ori.

  Asiguraţi-vă că pipeta este curată înainte de a o reintroduce în cutie.

  Informaţii cu privire la pipetă: pipeta furnizată împreună cu siropul este concepută special pentru a administra o doză de 5ml de sirop Bebedril. În cazul pierderii sau deteriorării pipetei, nu utilizaţi o pipetă de la un alt produs. Părţile din plastic ale pipetei se pot deforma în cazul în care aceasta este expusă la căldură.

  Astfel: - nu utilizaţi un aparat de spălat precum maşina de spălat vase,

  - nu sterilizaţi prin căldură,

  - nu introduceţi pipeta în cuptorul cu microunde.

  Cum se păstrează Siropul Bebedril: păstrați flaconul închis etanş, la temperatura camerei. A se consuma în maxim 3 luni de la prima deschidere. A nu se consuma după data de expirare (vezi eticheta de pe sticlă şi/sau de pe cutie).

  Prezentare: flacon x 125ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent