Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Barza Test de sarcina ultrasensibil stilou - 1 test (+ servetele intime)

  Producator: Barza
  SKU: 19966547
  Disponibilitate: In stoc
  25,00 Lei
  i h

  Barza Test de sarcina ultrasensibil stilou

  Testul de sarcină Barza ultrasensibil stilou este un test rapid care depistează prezența hormonului hCG (gonadotropină corionică umană) în urină, încă din primele zile ale sarcinii. Testul poate fi utilizat cu 5 zile înainte de data probabilă a următoarei menstruații, în orice moment al zilei. Testul poate fi utilizat cu 5 zile înainte de data probabilă a următoarei menstruații, în orice moment al zilei, însă țineți cont că prima urina de dimineață conține cel mai ridicat nivel de hCG. Cu ajutorul testului de sarcină Barza ultrasensibil poate fi depistată și sarcina extrauterină.

  Beneficii:

  - afli cu 5 zile mai devreme;

  - cutia conține 1 test tip stilou;

  - acuratețe >99%;

  - rezultat în 3 minute;

  - in orice moment al zilei.

  Mod de utilizare: introduceți capătul absorbant în urină pentru cel puțin 3 secunde sau direct sub jetul de urină pentru cel puțin 10 secunde. Puneți capacul dispozitivului de testare și asteptați 3 minute afișarea rezultatului.

  Citirea rezultatelor:

  - nu sunteti insarcinata: apariția unei singure linii roz în zona de control (C) indică un rezultat negativ;

  - sunteti insarcinata: apariția a două linii roz, o linie în zona de control (C) și o linie în zona de testare (T), indică un rezultat pozitiv;

  - testul nu este valid: dacă în 5 minute nu apare nici o linie în zona de control (C), sau apare doar linia din zona de test (T), testul nu este valid.

  Prezentare: cutie x 1 test.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent