Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  Test de ovulatie Barza tip banda - 5 bucati (+ test de sarcina inclus)

  Producator: Barza
  SKU: 16269903
  Disponibilitate: In stoc
  20,99 Lei
  i h

  Testul de ovulație Barza este un test rapid, care depistează prezența hormonului luteinizat (LH) în urină, pentru a afla care este cea mai bună perioadă în care puteți rămâne însărcinată.

  Beneficii:

  - 5 teste de ovulație tip bandă + 1 test de sarcină cadou;

  - acuratețe >99%;

  - afli în câteva minute.

  Pentru a stabili data începerii testării, trebuie să știți care este durata normală a ciclului dvs. menstrual. Aceasta se calculează din prima zi de menstruație până în ultima zi dinaintea următoarei menstruații. Dacă ciclul dvs. menstrual nu este regulat, luați în calcul cel mai scurt ciclu din ultimele 3 luni.

  Mod de utilizare: colectaţi urina într-un recipient curat şi uscat. Scoateţi testul din plic şi aruncaţi desicantul. Introduceţi testul în urină cu vârful săgeţii în jos, până la linia marcată cu MAX, timp de 3 secunde. Asezați testul pe o suprafață plană și așteptați 5 minute afișarea rezultatului. Rezultatul citit după 5 minute nu va fi considerat corect.

  Interpretarea rezultatelor:

  negativ: nu este ovulație la pariția unei singure linii roșii în zona de control (C) sau apariția unei linii mai deschise la culoare în zona de test (T). Testați-vă din nou în ziua următoare la aceeași oră.

  pozitiv: ovulația se va produce în următoarele 24-48 ore. Apariția a două linii roșii sau apariția unei linii mai închise la culoare în zona de test (T). Șansele să rămâneți însărcinată în următoarele 48 de ore sunt maxime.

  nevalid: dacă în 5 minute nu apare nici o linie în zona de control (C). Repetați testarea cu un nou Test de ovulație Barza.

  Prezentare: cutie x 5 teste (+ 1 test de sarcina).

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent