Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  babyhaler dispozitiv pentru inhalat x 1 bucata

  Producator: GlaxoSmithKline
  SKU: 12763537
  Disponibilitate: In stoc
  121,00 Lei
  i h

  Babyhaler va ajuta sa va asigurati ca acesta primeste doza corecta de medicament.

  Babyhaler este un dispozitiv utilizat în cazul copiilor cu vârsta mică pentru a permite inhalarea medicamentelor. Acesta prezintă o mască facială moale care se poate aplica ușor pe nasul și gura copilului. Babyhaler va ajuta să vă asigurați că acesta primește doza corectă de medicament.

  Cum se utilizează Babyhaler: inaintea utilizării Babyhaler pentru prima dată, citiți cu atenție instrucțiunile. Dacă nu sunteți siguri despre cum se utilizează Babyhaler, apelați la sfatul medicului sau farmacistului.

  Verificarea valvelor: inaintea utilizării Babyhaler, verificați funcționarea corectă a celor două valve albastre. Țineți Babyhaler cu masca facială spre dumneavoastră. Apăsați masca pe gura dumneavoastră. Ar trebui să vedeți cel puțin o parte din fiecare valvă. Inspirați și expirați ușor prin mască facială. Când expirați, valva exterioară din vârful Babyhaler trebuie să se deplaseze ușor. Când inspirați, valva interioară trebuie să se deplaseze ușor (dacă aceasta nu se întâmplă, citiți secțiunea Verificarea valvelor, de pe cealaltă parte a prospectului).

  Pregătirea aerosolului: indepărtați capacul piesei bucale și agitați bine aerosolul. Împingeți ușor aerosolul în suportul acestuia. Piesa bucală a aerosolului trebuie îndreptată spre Babyhaler.

  Administrarea medicamentului: după ce medicul v-a spus câte doze de medicament trebuie administrate copilului, administrați fiecare doză la timpul potrivit. Țineți copilul și asigurați-vă că acesta este așezat într-o poziție stabilă. Țineți Babyhaler la nivelul arătat în imagine. Apăsați aerosolul cu policele o dată pentru a elibera doza de medicament în Babyhaler. Cât mai repede posibil așezați ușor dar sigur masca facială pe nasul și gura copilului. (Mențineți Babyhaler într-o poziție comfortabilă atât pentru dumneavoastră cât și pentru copil). Mențineți această poziție până când copilul a respirat de 5-10 ori (aproximativ 15 secunde). Puteți număra respirațiile prin urmărirea mișcărilor valvei o dată cu fiecare respirație. Scoateți apoi masca de pe fața copilului dumneavoastră.

  Dacă medicul a prescris două doze, repetați etapele 5 și 6.

  Scoateți aerosolul din Babyhaler. Puneți Babyhaler în punga protectoare de nylon. Puneți capacul piesei bucale pe inhalator.
  Dacă dumneavoastră considerați dificilă utilizarea Babyhaler atunci când copilul este treaz, puteți încerca să-l folosiți atunci când copilul doarme. În acest caz, este important să mențineți nivelul Babyhaler atunci când apăsați aerosolul pentru a elibera doza de medicament (vezi etapa 5).

  Cum se curăță Babyhaler: este important să curățați Babyhaler în mod regulat - cel puțin o dată pe săptămână. Aceasta înseamnă demontarea Babyhaler, curățarea pieselor și reasamblarea lor.

  Îndepărtarea Babyhaler:
  1. Verificați ca aerosolul să nu fie în Babyhaler. Scoateți ușor masca facială.
  2. Îndepărtați următoarea piesă prin apăsarea clamelor cu degetul mare și arătător și scoateți ușor piesele de plastic.
  3. Pentru a separa cele două părți care au rămas, apăsați cele două clame și scoteți-le cu grijă.
  4. Pentru a îndepărta valva albastră din interior, strîngeți ușor cu degetele mare și arătător centrul acesteia și scoateți suportul. Pentru a evita deteriorarea valvelor, manevrați-le întotdeauna cu grijă și țineți-le de partea centrală, nu de margini.
  5. Pentru a îndepărta valva albastră exterioară, deschideți capacul acesteia, strângeți centrul valvei ușor și scoateți suportul.

  Curățarea pieselor: curățați piesele utilizând o soluție sau comprimate de sterilizare pentru copii, sau un săpun moale. Clătiți apoi piesele cu apă călduță. Valvele trebuie manevrate cu grijă. Lăsați piesele la temperatura camerei până la uscarea completă. Nu le puneți într-un loc încălzit pentru o uscare mai rapidă.

  Reasamblarea Babyhaler: ambele valve sunt identice, astfel încât nu contează cum sunt puse. Luați o valvă ținând-o de centru cu degetul mare și arătător. Puneți suportul pe secțiunea centrală. Verificați ca valva să fie întinsă. (Dacă nu sunteți sigur, priviți imaginile de mai sus cum se verifică poziționarea corectă a valvelor). Puneți cealaltă valvă pe suport. Verificați ca aceasta să fie bine întinsă. Închideți capacul valvei exterioare. Asamblați cele două piese împreună cu valvele așa cum este arătat în imagine. Asigurați-vă că s-au montat. Montați suportul aerosolului, așa cum este arătat în imagine. Cele două piese trebuie să scoată un zgomot la închidere. Asigurați-vă că suportul aerosolului și capacul valvei exterioare sunt orientate în sus. Montați masca facială. Dacă nu utilizați Babyhaler, puneți-l în punga de nylon.

  Verificarea valvelor: pentru a vă asigura că copilul primește doza corectă de medicament de fiecare dată, trebuie să verificați dacă cele două valve ale Babyhaler funcționează corespunzător la fiecare utilizare. Verificarea valvelor, din această parte a prospectului, va spune cum trebuie realizat acest lucru.

  Daca o valva nu functioneaza corespunzator, poate fi pentru ca nu este montata corect in Babyhaler, sau pentru ca este uzata, deteriorata si trebuie inlocuita.

  Verificarea pozitionarii corecte a valvelor:
  1. Pentru a verifica valva exterioara, ridicati capacul acesteia si asigurati-va ca aceasta este intinsa.
  2. Pentru a verifica valva din interior, scoateti piesa din varful Babyhaler prin apasarea clamelor de langa valva si desfaceti cu grija cele doua piese. Asigurati-va ca valva este intinsa. Reasamblati apoi cele doua piese.
  3. Verificati din nou Babyhaler (vezi Verificarea valvelor de pe cealalta parte a prospectului). Daca una din valve nu functioneaza, aceasta trebuie inlocuita (vezi Cum se inlocuieste o valva).

  Cum se înlocuiește o valvă:
  În cutia Babyhaler sunt incluse două valve de rezervă. Toate valvele sunt identice. Puteți achiziționa mai multe valve de la farmacie.
  1. Îndepărtați valva stricată.
  2. Luați o valvă nouă prin strângerea ușoară între degetul mare și arătător.
  3. Puneți valva la locul ei. Verificați dacă aceasta este întinsă.
  4. Reasamblați Babyhaler așa cum a fost arătat în Reasamblarea Babyhaler.

  Manevrarea Valvelor: manevrați valvele întotdeauna cu grijă. Țineți-le de partea centrală, nu de margini. Nu le expuneți la temperaturi ridicate, căldură sau frig. Nu le puneți în apă fierbinte.

  S-ar putea să fie necesară înlocuirea Babyhaler după 6 luni de utilizare.

  Prezentare: cutie x 1 dispozitiv.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent