Cautati
Cautati
Toate categoriile
  Meniu Inchide

  aspecton junior sirop antitusiv x 100ml

  Producator: Krewel Meuselbach
  SKU: 16267804
  Disponibilitate: In stoc
  27,99 Lei
  i h

  Mușchiul islandez pentru tusea iritativa

  Extractul lichid conținut în Aspecton Junior antitusiv este bogat în substanțe mucilaginoase capabile să lege apa și astfel să formeze o peliculă de protecție. Această peliculă de protecție ajută la ameliorarea tusei iritative și la calmarea mucoasei inflamate.

  Aspecton Junior antitusiv este bine tolerat, interacțiunile cu alte medicamente, cum ar fi cele pentru răceală sau antibiotice, nu sunt cunoscute. ”Ajutorul” practic pentru dozare asigură administrarea în condiții de siguranță a siropului, în doza corectă.

  Aspecton Junior antitusiv este un sirop utilizat pentru iritația membranei mucoase care căptușește cavitatea bucală și gâtul și pentru tusea uscată iritativă asociată. Ingredientele din mușchiul islandez (Lichen islandicus) formează un strat protector pe mucoasa cavității bucale și faringiene (membranele mucoasei). Acesta protejează membranele mucoase suprasolicitate de stimuli externi și previne declanșarea tusei. Efectul calmant se datorează proporției ridicate de substanțe mucilaginoase conținute în extractul de mușchi islandez. Acestea împiedică membranele mucoase să se usuce, prin legarea apei la suprafața lor.

  Compozitie: 100ml lichid conțin 11,12g extract fluid de Lichen islandicus (1:1). Alte ingrediente: sorbat de potasiu, maltitol soluție, acid citric anhidru, hidroxietilceluloză, macrogolglicerol hidroxistearat, propilenglicol, sucraloză, aromă de miere, apă purificată. Fără alcool, fără zahăr, fără gluten și fără lactoză. 

  Mod de administrare:

  Copii cu vârsta între 1 și 4 ani: 5ml de 1-2 ori pe zi.

  Copii cu vârsta între 5 și 10 ani: 10ml de 2 ori pe zi.

  Copii și adolescenți cu vârsta între 11-16 ani: 10ml de 3-4 ori pe zi.

  Ambalajul este prevăzut cu o seringă dozatoare pentru o dozare precisă.

  Recomandări privind utilizarea seringii dozatoare:

  - indepărtați capacul flaconului și introduceți seringa dozatoare în flacon, până când aceasta stă fixă. Pistonul seringii trebuie să fie introdus complet în seringă;

  - intoarceți flaconul cu grijă cu deschiderea în jos și aspirați ușor lichidul în seringa dozatoare, trăgând pistonul până la marcajul solicitat de pe seringă;

  - intoarceți flaconul în poziția inițială și scoateți cu grijă seringa prin răsucire din flacon; inchideți flaconul cu capacul după scoaterea seringii;

  - administrați siropul fie direct din seringă, prin golirea conținutului seringii încet în gură, în zona interioară a obrazului, fie prin golirea conținutului seringii într-o lingură;

  - după utilizare, trageți pistonul din cilindrul seringii, curățați piesele seringii cu apă caldă și apoi lăsați-le să se usuce.

  Atentionari: nu utilizați Aspecton Junior antitusiv dacă sunteți alergic (hipersensibil) la oricare dintre ingrediente. Aspecton Junior antitusiv nu se administrează copiilor cu vârsta mai mică de 1 an. Acest produs conține maltitol soluție. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest produs. 10ml conțin 3,43g maltitol, echivalent a aproximativ 0,29 unități de pâine. Trebuie să țineți cont de aceasta dacă urmați un regim alimentar pentru diabetici. Valoarea calorică este de 2,3 kcal/g maltitol. Maltitolul poate avea un ușor efect laxativ. Macrogolglicerol hidroxistearat poate provoca disconfort gastric și diaree. Nu sunt disponibile studii adecvate cu privire la utilizarea acestui produs în timpul sarcinii și alăptării. Prin urmare, Aspecton Junior antitusiv nu ar trebui să fie utilizat în timpul sarcinii și alăptarii decât după ce ați consultat medicul. După prima deschidere a flaconului, utilizați produsul în maxim 6 luni. A se păstra la temperaturi sub 25°C.

  Prezentare: flacon x 100ml.

  0.0 0
  Scrie propria ta recenzie Inchide
  *
  *
  • Rău
  • Excelent